VITALstyle DermaControl Lotion

39,99

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle DermaControl Lotion, een verzachtende lotion voor paarden met een gevoelige huid. Ideaal te combineren met de VITALstyle DermaControl brokjes, want zo kun je de zomerkriebels van binnen en buiten aanpakken! Wat een populair product, nieuwe voorraad is onderweg!

Beschrijving

VITALstyle DermaControl Lotion

VITALstyle DermaControl Lotion, een verzachtende lotion voor paarden met een gevoelige huid. De lotion verzorgt en ondersteunt de huid na insectenbeten. DermaControl Lotion heeft een kalmerende werking op de huid en ondersteunt de haargroei. Ideaal te combineren met de VITALstyle DermaControl brokjes, want zo kun je de zomerkriebels van binnen en buiten aanpakken!

Dosering

Je kunt de lotion 1-2 keer per dag aanbrengen op de gevoelige delen van de huid. Denk aan de manenkam, staart of buiknaad. Voor een optimaal effect raden wij aan om ook de DermaControl brokjes te voeren aan je paard.

Samenstelling

Emulgatorvrije lotion op basis van waardevolle oliën (koudgeperste olijfolie, sint-janskruidolie en emu-olie, met bloedwortelextract, dexpanthenol, etherische oliën en zilver. DermaControl Lotion is samengesteld uit GMO-vrije grondstoffen.

Wat zit er in DermaControl Lotion?

✔ Etherische oliën: Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.
✔ Koudgeperste olijfolie: Verzacht de huid.
✔ Sint-Janskruid olie: Ondersteunt de gevoelige, rode huid.
✔ Emu-olie: Werkt diep verzachtend in de huid.
✔ Bloedwortel-extract: Vermindert kriebels en laat de huid samentrekken.
✔ Zilver: Reinigt de huid.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.