VITALstyle DermaControl brok

3,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle DermaControl is ontwikkeld voor paarden met een gevoelige huid. Een gevoelige huid kan bijvoorbeeld ontstaan door zomerkriebels. We raden aan om DermaControl al ruim voor het kriebelseizoen in te zetten. En wil je zeker weten dat je paard het wel eet? Bestel dan eerst een proefzakje.

Beschrijving

VITALstyle DermaControl brok

VITALstyle DermaControl is ontwikkeld voor paarden met een gevoelige huid. Een gevoelige huid kan bijvoorbeeld ontstaan door zomerkriebels. De kruiden in DermaControl ondersteunen de afvoer van afvalstoffen. Zink en diatomeeënaarde ondersteunen het behoud van sterk bindweefsel van de huid. Met VITALstyle DermaControl pak je de gevoelige huid van binnenuit aan. Daarnaast is er ook de VITALstyle DermaControl Lotion, waarmee je de huid verzacht bij kriebels en de haargroei ondersteund. We raden aan om DermaControl al ruim voor het kriebelseizoen in te zetten. Ben je benieuwd of je paard dit wel zal eten? Bestel dan een proefzakje.

Dosering

De meegeleverde maatbeker bevat 75 gram (de groene streep geeft 50 gram aan). VITALstyle DermaControl mag ook bij drachtige merries gebruikt worden. Inhoud van de emmer is 3,5 kilo.

Voeradvies per dag
Paard 450-600 kg 50 gram
Pony tot 450 kg 25 gram

Wat zit er in DermaControl?

Bitterzoet: Bloedzuiverend, vermindert kriebels en kalmeert de huid.
Brandnetel: Ondersteunt de nieren en alvleesklier.
Artisjok: Ondersteunt de lever en nierfunctie.
Driekleurig viooltje: Krachtige antioxidant die vrije radicalen (gifstoffen) wegneemt.
Heermoes: Ondersteunt de nieren voor een goede afvoer van afvalstoffen.
Diatomeeënaarde: Bron van silicium, belangrijke bouwstof van de huid.
Vitamine B3: Beschermt de huid.

Dayenne Vos is medio april 2021 begonnen met het voeren van DermaControl bij mijn merrie met zomereczeem. Het is natuurlijk te vroeg om al resultaat te zien, maar ik kan alvast de eerste dingen delen.  Ten eerste, je voert er echt maar heel weinig van, ik heb een IJslander en die krijgt slechts 25 gram per dag. Met 1 emmer kun je dan 140 dagen voeren, met 2 emmertjes ben je dus voor heel het eczeemseizoen klaar! Komma eet het heel goed, het zijn mooie kleine brokjes, die lekker een beetje zoet en kruidig ruiken.  Het maatschepje wat is bijgeleverd heeft een streepje staan bij 50 gram, daarom heb ik zelf een kleiner schepje gepakt en 25 gram afgemeten, zodat dat iets makkelijker is. De kleine brokjes zitten in een mooi klein emmertje, welke goed afsluitbaar is.
Juni 2021: De brokjes voer ik nog steeds, daar ben ik zeker wel enthousiast over, maar omdat ik ook Oerbalans voer erbij is het moeilijk in te schatten wat nu precies welk werk doet. De lotion vind ik wat heftig ruiken voor een verzachtende lotion, en ook is de kleur wel heftig voor een grotendeels wit paard. Ze heeft vooral eczeem op haar buik, en door de substantie en de aanbrengflacon is het niet heel handig aanbrengen daar.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.