VITALstyle Healthies

6,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle Healthies zijn nieuwe paardensnoepje die gezond zijn voor je paard en pony. De Healthies zijn speciaal ontwikkeld door VITALstyle als gezonde beloning of traktatie. De paardensnoepjes zijn 100% natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen.  

Beschrijving

VITALstyle Healthies

VITALstyle Healthies zijn nieuwe paardensnoepje die gezond zijn voor je paard. De Healthies zijn speciaal ontwikkeld door VITALstyle als gezonde beloning of traktatie. De paardensnoepjes zijn 100% natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. Graan-vrij en met een laag suiker- en zetmeelgehalte.

Deze paardensnoepjes geschikt voor iedere paard of pony. Een hele gezonde én lekkere beloning!

De VITALstyle Healthies zijn er in 4 smaken, te weten met kamille, met rode biet, met lijnzaad en met tijm. Allemaal met hun eigen specifieke ondersteunende werking.

  • Healthies met Rode Biet zijn speciaal ter ondersteuning van de stofwisseling
  • Healthies met Lijnzaad zijn speciaal ter ondersteuning van de huid en vacht
  • Healthies met Tijm zijn speciaal ter ondersteuning van de luchtwegen

De VITALstyle Healties komen in een zak van 1 kilo.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter is de naam recent gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Optie

Kamille, Lijnzaad, Rode Biet, Tijm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.