VITALstyle Hoefspray Pro

16,49

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle Hoefspray Pro is een spray die ondersteunt bij stinkende en zachte hoefstralen, verzorging van de hoeven en beschermt tegen invloeden van buitenaf. De spray bevat natuurlijke ingrediënten die zorgen voor het behoud van gezonde en sterke hoeven.
SKU 1102417 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

VITALstyle Hoefspray Pro

VITALstyle Hoefspray Pro is een spray die ondersteunt bij stinkende en zachte hoefstralen, verzorging van de hoeven en beschermt tegen invloeden van buitenaf. De spray bevat natuurlijke ingredienten die zorgen voor het behoud van gezonde en sterke hoeven. Doordat het een dunne spray is bereikt het ook alle moeilijke plekjes zit zorgt voor een optimale hoefverzoriging voor jouw paard!  Ook is Hoefspray Pro diepreinigend maa sluit het de hoefstraal niet af. Dit zorgt ervoor dat de straal wel wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar niet afgesloten. Voor gebruik van de spray eerst de hoef zorgvuldig reinigen, drogen en daarna royaal insprayen met Hoefspray Pro. Voor een optimaal resultaat spray je de hoef 1-2 maal daags helemaal in.

We willen allemaal gezonde hoeven voor ons paard, toch hebben veel paarden stinkende en zachte stralen. Dit zie je vooral in het najaar wanneer het weer nat is, en de weides en paddocks ook nat zijn. Zorg voor voldoende beweging en een droge ondergrond. Zo blijft de straal gezond!

Kenmerken VITALstyle Hoefspray Pro

  • Ondersteund bij stinkende en zachte hoefstralen
  • Reinigt en verzorgt de hoeven
  • Beschermt tegen invloeden van buitenaf

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf het najaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk.
Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.