VITALstyle LongVitaal

3,0076,99

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle longvitaal zet je in wanneer de luchtwegen van een paard minder goed functioneren. Dit heeft namelijk direct invloed op de weerstand, conditie, spier- kracht en het prestatievermogen. LongVitaal is een kruidenmengsel in brokvorm en ondersteunt sterke en gezonde luchtwegen. Ook in proefverpakking van 200 gram verkrijgbaar.

Beschrijving

VITALstyle LongVitaal

VITALstyle longvitaal ga je inzetten wanneer de luchtwegen van een paard minder goed functioneren. Dit heeft dit direct invloed op de weerstand, conditie, spier- kracht en het prestatievermogen. LongVitaal is een kruidenmengsel in brokvorm en ondersteunt sterke en gezonde luchtwegen. Het geeft paarden letterlijk meer lucht, mede dankzij de krachtige kruiden combinatie van  fenegriek, brandnetel, zoethoutwortel en anijszaad. LongVitaal is daarom onmisbaar bij paarden met pollenkriebels, een kuch of kriebel in de keel! Het is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen en bevat 2% suiker en 4% zetmeel.

Verkrijgbaar in 1 kg en 3 kg. Wil je eerst een zakje proberen? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om een proefzakje te bestellen.

Wanneer LongVitaal?

  • Dé ondersteuning bij kuchen;
  • Krachtige kruidencombinatie voor gezonde luchtwegen;
  • Optimale ondersteuning bij pollenkriebels;
  • Laat paarden vrijer ademen.

Unieke 3 in 1 werking

LongVitaal, met onder andere fenegriek en brandnetel, is een totaal product voor het behoud van gezonde luchtwegen en biedt ondersteuning bij pollenkriebels. LongVitaal kent een unieke 3-in-1 werking. Het ondersteunt de weerstand (via de darm), zorgt voor behoud van schone luchtwegen en ontspant de luchtwegen bij kriebel in de keel. Een paard met een goede weerstand is ook minder gevoelig voor omgevingsfactoren, zoals pollen of stof waardoor de kans op hoofdschudden en kuchen afneemt. Én dat maakt de pollenperiode een stuk dragelijker voor je paard!

Dosering

Voeradvies per dag
Paard 600 kg 120 gram
Pony 400-600 kg 100 gram
Pony 150-300 kg 80 gram
Veulen 30-60 gram

Gebruiksaanwijzing

  1. LongVitaal kan voor een korte en lange periode aan het huidige rantsoen worden toegepast.
  2. Meng de brokjes door het krachtvoer. Krijgt je paard geen krachtvoer? LongVitaal zijn handige brokjes en kun je dus makkelijk geven. Of meng het door de een schep Sluesli Mix.

Samenstelling

Kruiden: o.a. brandnetel, anijszaad, zoethout, fenegriekzaad (36%), tarwegries, moutkiemwortels, gist.

Analyse: 17,3% ruw eiwit, 6,0% ruw vet, 11,9% ruwe celstof, 8,1% ruwe as, 0,1% natrium.

Welke kruiden zitten er in LongVitaal?

Zoethoutwortel: Ondersteunt de slijmvliezen van de luchtwegen.

Fenegriekzaadjes: Ondersteunt de weerstand en vermindert kuchen.

Brandnetel: Voor gezonde darmen, nieren en alvleesklier.

Anijszaad: Ondersteunt bij een kriebel in de keel.

Houdbaarheid en kosten

Alle verpakking hebben een lange houdbaarheidsdatum. Maar hoelang doe je met een verpakking, wij zochten het uit. De 1 kilo verpakking: 12,5 dagen (dosering 80 gram) en de 3 kilo: 37,5 dagen (dosering 80 gram). De kosten zijn €1,86 bij een dosering LongVitaal van 80 gram (verpakking 3 kg)

 

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Inhoud

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.