VITALstyle SluesliMix

2,5024,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle SluesliMix is een luxe en gezonde slobber- en mueslimix. Het heeft een laag suiker- en zetmeel gehalte en is vrij van granen, soja en luzerne. Het is een smakelijke slobber en muesli in één en ook nog eens een lekkere en gezonde aanvulling om supplementen doorheen te mengen. Er zitten geen toegevoegde vitaminen en mineralen in, waardoor je niet kunt over doseren. Het goed gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld OerBalans en alle andere supplementen in poedervorm. Januari 2022, wij bezorgen voer in een straal van 15 kilometer vanaf Montfoort.  

Beschrijving

VITALstyle SluesliMix

VITALstyle SluesliMix is een luxe en gezonde slobber- en mueslimix. Het heeft een laag suiker- en zetmeel gehalte en is vrij van granen, soja en luzerne. Het is een smakelijke slobber en muesli in één en ook nog eens een lekkere en gezonde aanvulling om supplementen doorheen te mengen. Er zitten geen toegevoegde vitaminen en mineralen in, waardoor je niet kunt over doseren en het goed gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld OerBalans.

Voeradvies SluesliMix

Gemiddeld 50 – 200 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Meng 100 gram slobber met 250/300 ml warm of koud water. Hierna goed mengen en bij gebruik van warm water af laten koelen tot een handwarme temperatuur. Mag ook aan drachtige merries gevoerd worden.

Voeradvies per dag Normale inspanning   Verhoogde inspanning
Paard 600 kg 300 g 1200 g
Paard 400-600 kg 200-300 g 800-1200 g
Pony 150-300 kg 75-150 g 300-600 g

Samenstelling SluesliMix

Een aantal krachtige ingrediënten in de SluesliMix:

Lijnzaadschilfers: Vezelrijk en is goed voor de spijsvertering;

Timothee: Een structuurrijke en smakelijke grassoort waardoor paarden beter moeten kauwen. Bevat een laag suikergehalte;

Esparcette: Wordt ook wel het gouden hooi genoemd. Eiwitrijk en bevat veel antioxidanten;

Groene snijhaver: Behoort tot de familie van grassen en is geen graan. Energiearm en bevat veel vezels;

Cichorei (inuline): Bevat prebiotische vezels en is goed voor de spijsvertering;

Basilicum: Ondersteunt de luchtwegen en spijsvertering optimaal;

Rozemarijn: Een belangrijk antioxidant. Ondersteunt het behoud van een optimale spijsvertering;

Pepermuntblad: Ondersteunt het behoud van een goede darmflora;

Brandnetel: Ondersteunt de darmen, nieren en alvleesklier;

Biergist: Bron van eiwit en vitamine B.

VITALstyle

Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Veel gezondheidsproblemen ontstaan doordat paarden te weinig kruiden binnenkrijgen. Grasland bevat veel suikers en eiwit, maar steeds minder kruiden. Een paard eet van nature meer dan 80 soorten grassen, kruiden, bloemen, boomschors en struiken. Uit onderzoek blijkt dat grasland nog maar 3% kruiden bevat. Begin jaren ’50 was dat nog meer dan 50%! Een aanvulling in het rantsoen is dus een must! Niet alleen het grasland bevat weinig kruiden, ook het ruwvoer bevat daardoor weinig variatie qua kruiden. Gelukkig zijn bijna al onze producten op basis van kruiden. Zo is OerBalans dé dagelijkse aanvulling van kruiden voor je paard.

Extra informatie

Merk

VITALstyle

Inhoud

,

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.