VITALstyle Spierkracht

79,49179,99

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle SpierKracht bevat een unieke mix van antioxidanten voor het behouden van sterke en krachtige spieren. Het zorgt voor sneller herstel na sportprestaties en zorgt voor meer spieropbouw en spierkracht.
SKU 1033 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

VITALstyle SpierKracht

VITALstyle SpierKracht bevat een unieke mix van antioxidanten, zoals vitamine C, vitamine E en selenium voor het behouden van sterke en krachtige spieren. Het zorgt voor sneller herstel na sportprestaties en zorgt voor meer spieropbouw en spierkracht. Ook beschermt het lichaamscellen en ondersteunt het het herstel van spierweefsel na een training. Dit komt door een bijzondere meloensoort. SpierKracht bevat daarnaast probiotica voor een optimale benutting van de (sport)voeding. Bied je paard een goed uithoudingsvermogen en krachtig, sterk en fit leven! Het voeradvies voor een paard is 25- 50 gr per dag en voor een pony 10-25 gr per dag.

Kenmerken VITALstyle SpierKracht

  • Snel herstel na sportprestaties
  • Beschermt lichaamscellen en ondersteunt herstel van spierweefsel
  • Meer spieropbouw en spierkracht

Voedingsadvies VITALstyle SpierKracht

Het voeradvies voor een paard is 25- 50 gr per dag en voor een pony 10-25 gr per dag.
Gebruiksduur bij 25 g SpierKracht per dag:
Met een 1,5 kg emmer doe je bij een dosering van 25 gram per dag 60 dagen (twee maanden).
Met een 4 kg emmer doe je bij een dosering van 25 gram per dag 160 dagen (bijna 5,5 maanden).

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf het najaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Extra informatie

Inhoud

,

Merk

VITALstyle

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.