VITALstyle Spierkracht

71,95165,95

VITALstyle SpierKracht bevat een unieke mix van antioxidanten voor het behouden van sterke en krachtige spieren. Het zorgt voor sneller herstel na sportprestaties en zorgt voor meer spieropbouw en spierkracht.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 1033 Categorie: Tags: ,

VITALstyle SpierKracht

VITALstyle SpierKracht bevat een unieke mix van antioxidanten, zoals vitamine C, vitamine E en selenium voor het behouden van sterke en krachtige spieren. Het zorgt voor sneller herstel na sportprestaties en zorgt voor meer spieropbouw en spierkracht. Ook beschermt het lichaamscellen en ondersteunt het het herstel van spierweefsel na een training. Dit komt door een bijzondere meloensoort. SpierKracht bevat daarnaast probiotica voor een optimale benutting van de (sport)voeding. Bied je paard een goed uithoudingsvermogen en krachtig, sterk en fit leven! Het voeradvies voor een paard is 25- 50 gr per dag en voor een pony 10-25 gr per dag.

Kenmerken VITALstyle SpierKracht

  • Snel herstel na sportprestaties
  • Beschermt lichaamscellen en ondersteunt herstel van spierweefsel
  • Meer spieropbouw en spierkracht

Voedingsadvies VITALstyle SpierKracht

Het voeradvies voor een paard is 25- 50 gr per dag en voor een pony 10-25 gr per dag.
Gebruiksduur bij 25 g SpierKracht per dag:
Met een 1,5 kg emmer doe je bij een dosering van 25 gram per dag 60 dagen (twee maanden).
Met een 4 kg emmer doe je bij een dosering van 25 gram per dag 160 dagen (bijna 5,5 maanden).

VITALstyle

Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Inhoud

,

Merk

VITALstyle

Andere suggesties…

Scroll naar top