Vliegen Protection Pakket

36,90

Het vliegen Protection Pakket bestaat uit het elastische, aansluitende Skinfit vliegenmasker en de vliegenspray Protection. Een ideale combinatie om vliegen én andere insecten op afstand te houden.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 22VPP Categorieën: , , Tags: ,

Vliegen Protection Pakket

Het vliegen Protection Pakket bestaat uit het elastische, aansluitende Skinfit vliegenmasker en de vliegenspray Protection. Een ideale combinatie om vliegen en andere insecten op afstand te houden.

Vliegenmasker Skinfit

Vliegenmasker Skinfit met oren, ook te gebruiken voor paarden met zomereczeem / SME. Met deze hoofdkap bescherm je het hoofd, de oren, maantop en de nek van het paard. Een elastisch vliegenmasker, aansluitend model. Ogenpartij en oren in zwart gaas. Kan ook onder een hoofdstel gedragen worden. Materiaal: lycra met polyester.

Maatvoering

De vliegenmaskers zijn verkrijgbaar in de maten pony, cob en full.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Vliegenspray Protection

De Vliegenspray Protection Spray Lotion bevat een mix van etherische oliën, die de natuurlijke (zweet)geur neutraliseert en de huid van het paard verzorgt. Deze anti-vliegenspray spuit je op het paard, maar je kan het ook in de omgeving/stal van het paard gebruiken. Het werkt  tegen dazen en andere insecten. Ideaal om te gebruiken bij paarden of pony’s die op de weide staan of tijdens buitenritten. Advies is voor gebruik goed te schudden. Na een aantal uur opnieuw gebruiken voor een betere bescherming. Niet in aanraking laten komen met mond, ogen en andere slijmvliezen. Inhoud is 500 ml.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Excellent, Harry's Horse

Maten

, ,

Andere suggesties…

Scroll naar top