Vliegen uitrijdeken met zebra print en hals

39,90

Als u dit product koopt, zult u 39 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 39 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 603169 Categorieën: , ,

Vliegen uitrijdeken met zebra print en hals

Vliegen uitrijdeken met zebra print en hals wat een fijne deken is dit. Een deken om bijvoorbeeld heerlijk ongestoord door het bos te kunnen rijden. De zebraprint biedt een natuurlijke bescherming, de insecten en dan met name de daas kan niet meer focussen.  Het halsdeel kan je vast maken met klittenband, maar kan ook worden opgerold en vastgezet. Deze deken heeft ook een staartflap en bilkoorden.

De test op film

Op de Atorka facebook pagina vind je een film waarin deze deken getest wordt.

Vliegenspray

Vliegen- en of dazensprays vind je op deze pagina. Tip: de Paarden Deodorant, een bijzonder sterk geurtje maar werkt enorm goed! Maar ook de bekende Dazenweg is een goede spray.

Blog over insecten op de wei en in de stal

Miep blogt schreef een blog over wat zij doet om vliegen op stal en in de wei te kunnen trotseren, lees je mee?

Teken

Wat kan je ziek worden van een tekenbeet, jij maar ook je paard. Lees je mee? Deze leerzame blog over teken!

Of bestel direct een flacon Take-Away. Heb je de reviews van Bo Cavens al gelezen? Bo Cavens schreef: De Take Away heb ik gebruikt voordat ik naar Lingen ging. Ik heb het product getest bij ons thuis in het hoge gras. Het product werkt prima tegen teken! Ik heb zowel op het paard als op de hond geen enkele teek kunnen bekennen. Wanneer je de Take Away bij de hond gebruikt en je gebruikt het niet alleen over de poten maar ook op het lichaam kan het wat plakkerige plekken veroorzaken, na 1 a 2 dagen is dit weer weg. Op het paard ontstaan deze plekken niet. Verder heeft de Take Away een aangename geur. Binnenkort wil ik de Take Away nog een keer op de hond gaan testen als ik in het bos ga wandelen.”

Bo Cavens heeft de Take-Away inmiddels niet alleen op haar paard getest maar ook op haar hond. Zij schreef: Ik heb de Take- Away meerdere keren getest ook op de hond, ook in het bos. En het werkt super! Sinds het gebruik van Take-Away geen teek meer gezien.

 

Maten

, , , ,

Merk

Busse

1 beoordeling voor Vliegen uitrijdeken met zebra print en hals

  1. Alexandra

    Super fijne deken

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top