Vliegendeken met hals en zebraprint

74,00

Wissen

Beschrijving

Vliegendeken met hals en zebraprint

Vliegendeken met hals en zebraprint voor optimale bescherming tegen vliegen en dazen. Deze deken heeft een goede pasvorm. Het zwart/wit patroon zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen insecten. Studies hebben aangetoond dat de insecten door de strepen niet meer kunnen focussen.

Materiaal

Licht gewicht materiaal, maar wel sterk. De manen-, staart en op de borst is de deken gevoerd met glad nylon satijn.

Specificatie

Het halsdeel sluit je met klittenband sluitingen en kan aan het halster worden bevestigd. De deken biedt voldoende bewegingsvrijheid en heeft ook een anatomisch gevormde buikflap. Twee verstelbare borst gespen, beenkoorden en staartriem.

Vliegendeken met zebraprint

Je ziet het steeds vaker paarden met zebra vliegendekens en/of eczeemdekens. Waarom kies je voor een deken met zebraprint op doen? Uit onderzoek is gebleken dat een deken met een zebraprint meer dan 70% van de insecten op afstand houdt. Vanwege de zwarte en witte strepen kunnen de insecten niet focussen en raken ze gedesoriënteerd. Ze gaan op zoek naar makkelijker prooi / paard / pony. Hierdoor zorgt een vliegendeken met zebraprint ervoor dat insecten op afstand blijven en je paard rustiger in de wei  of paddock kan staan.

Maar ook de vliegenspray Equi Protecta Paardendeo is een spray die aan te bevelen is. 100% natuurlijk en doping vrij, een zeer populaire vliegenspray, naast de al jaren bekende Dazenweg.

Lees meer

Extra informatie

Maten

, , ,

Merk

Busse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.