Vliegendeken Zebraprint

74,00

Als u dit product koopt, zult u 74 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 74 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 603141 Categorieën: , ,

Vliegendeken Zebraprint

Vliegendeken Zebraprint hoe goed wil jij je paard beschermen tegen de vliegen en dazen? Met deze deken en de Paardendeo van Equiprotecta staat je paard lekker rustig in het weiland. Door de vliegendeken met zebraprint komen er al veel minder insecten in de buurt. En zijn er nog insecten die twijfelen? Die blijven weg door de geur van de paardendeo van Equiprotecta.

Paardendeodorant

Deze paardendeodorant is 100% natuurlijk en doping vrij. Miep Blogt schreef onlangs nog een leuke blog over deze paardendeo. Paardendeodorant van het merk Equi Protecta is een spray op basis van plantenextracten. Dit in combinatie met etherische oliën en een knoflookextract. Advies is voor gebruik goed te schudden. Deze paarden deodorant spuit je op het paard, maar ook de omgeving van het paard kan je behandelen met deze spray. Deze spray werkt ook tegen dazen en wespen.

Vliegendeken

Je ziet het steeds vaker paarden met zebra vliegendekens en/of eczeemdekens. Waarom kies je voor een deken met zebraprint op doen? Uit onderzoek is gebleken dat een deken met een zebraprint meer dan 70% van de insecten op afstand houdt. Vanwege de zwarte en witte strepen kunnen de insecten niet focussen en raken ze gedesoriënteerd. Ze gaan op zoek naar makkelijker prooi / paard / pony. Hierdoor zorgt een vliegendeken met zebraprint ervoor dat insecten op afstand blijven en je paard rustiger in de wei  of paddock kan staan.

Vliegenmasker

En wil je het nu helemaal compleet maken? Bestel dan ook de Guardsman! Een vliegenmasker met balijnen zodat de kap niet op de ogen van je paard komt, UV werend en een goed model. Het gebruikte Flex Spline Technologie materiaal zorgt er voor dat de kap weg van de ogen van je paard blijft. Door de goede pasvorm komen er nagenoeg geen insecten onder de kap. Het afneembare neusgedeelte biedt UPF 25+ bescherming. De sterke, dubbele velcro sluiting zorgt voor een stevige sluiting. Het Heavy duty UV-gelaagde gaasstof, is gemaakt om lang mee te gaan, met anti-wrijf rip stop bescherming. Ontwerp waarvoor patent werd aangevraagd.

Lees meer

Maten

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…