Vliegenmasker Flyshield zonder oren

19,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Vliegenmasker Flyshield zonder oren van het merk Harry’s Horse. Een vliegenmasker met coupenaden bij de ogen, maar zonder oor bescherming. Het masker is geheel afgezet met elastiek zodat het perfect aansluit op het paardenhoofd en dus comfortabel zit. Bij de keel zit een klittenbandsluiting. Een zacht en comfortabel vliegenmasker zo horen wij van de klanten.

Beschrijving

Vliegenmasker Flyshield zonder oren

Vliegenmasker Flyshield zonder oren van het merk Harry’s Horse. Een fijn vliegenmasker met coupenaden bij de ogen, maar zonder oor bescherming. Dit comfortabele vliegenmasker is helemaal afgezet met elastiek zodat het perfect aansluit. Bij de keel zit een klittenbandsluiting. Een zacht en comfortabel vliegenmasker zo horen wij van de klanten.

Vliegen, Dazen en Teken

Vliegen, Dazen en Teken, allemaal insecten die je liever niet bij je paard of pony hebt. Het ene paard wordt helemaal gek van een dazensteek, de ander krijgt geen rust van de vliegen. Ondersteun je paard bijvoorbeeld met een goede vliegendeken, een vliegenspray op natuurlijke basis en een goede vliegenkap. Ideaal is het allemaal niet, maar het werkt wel.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Kleur

Maten

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.