Vliegenmasker Skinfit

29,95

Aantal

Vaak samen gekocht met

Botanica Fly Spray

Botanica Fly Spray, een natuurlijk middel om die vervelende insecten op afstand te houden van je paard. Het middel is 100% natuurlijk en kan direct op de huid worden aangebracht. Geschikt voor je paard en/of andere (huis)dieren.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Vliegenmasker Skinfit met oren is een prachtig nauw aansluitend vliegenmasker wat ook te gebruiken is voor paarden met zomereczeem / SME.
  • Met dit vliegenmasker bescherm je het hoofd, de oren, de maantop en de nek van het paard.
  • Een prettig elastisch vliegenmasker met een aansluitend model.
  • De ogen en oren worden voorzien van zwart gaas.
  • Het vliegenmasker Skinfit kan ook onder een hoofdstel gedragen worden.
  • Materiaal: lycra met polyester.

Beschrijving

Vliegenmasker Skinfit

Het Vliegenmasker Skinfit met oren is een prachtig nauw aansluitend vliegenmasker wat ook te gebruiken is voor paarden met zomereczeem / SME. Met dit vliegenmasker bescherm je het hoofd, de oren, de maantop en de nek van het paard. Een prettig elastisch vliegenmasker met een aansluitend model. De ogen en oren worden voorzien van zwart gaas. Het Vliegenmasker Skinfit kan ook onder een hoofdstel gedragen worden. Materiaal: lycra met polyester.

Maatvoering

Maat S = Pony

Maat M = Cob

Maat L = Full

Maat XL = XLFull

Anti-vliegen producten

Naast onze vliegenmaskers, hebben we ook andere producten om je paard te beschermen tegen rondvliegende beestjes. Denk hierbij aan Happy Skin Buzz Off Sprayvliegenspray van InsektoVet of de Botanica Fly Spray. Een ander goed alternatief is de eczeemdeken zebra, door alle streepjes raken de insecten gedesoriënteerd.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

 

Extra informatie

Maten

, , ,

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.