Voordeelset Skincalmin

43,95

LET OP: IN 2021 PAS WEER LEVERBAAR

1. Anti-Itch lotion 500 ml
2. Neutralizing spray 500 ml
3. Healing shampoo 500 ml

Uitverkocht

Artikelnummer: SKset Categorieën: , , Tags: , ,

Voordeelset Skincalmin

Voordeelset Skincalmin het 3-stappen plan voor een effectieve aanpak bij paarden met (allergische) jeuk zoals staart- en maneneczeem (SME).
1. Anti-Itch lotion 500 ml
2. Neutralizing spray 500 ml
3. Healing shampoo 500 ml

LET OP: IN 2021 PAS WEER LEVERBAAR

Huidverzorging

De producten kun je uiteraard ook los van elkaar bestellen. Ook hebben wij nog andere soorten huidverzorging. Deze zijn speciaal uitgekozen voor paarden met jeuk, huidproblemen en/of zomereczeem. Op deze pagina kun je alles vinden!

Review SkinCalmin:

Ik had al veel producten geprobeerd maar niks werkte zo goed dat mijn pony zonder eczeemdeken kon. In de eerste week dat ik SKINCALMIN Anti-Itch lotion gebruikte ging ze duidelijk minder schuren en genazen de schaafwonden. Na een maand schuurde ze amper nog en heb ik besloten haar zonder deken te laten. Dit is erg goed gegaan en inmiddels hoefde ik zelfs niet meer dagelijks te smeren. Schuurt ze nog wel een keer, dan smeer ik haar een keer extra in en dan gaat het weer goed.
Toen de producten in de verkoop kwamen heb ik de Neutralizing spray erbij gekocht. Ook hier ben ik zeer tevreden mee! Zelfs na een flinke regenbui ruik je het een dag later nog en dus minder last van vliegen. Groetjes, Inga

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Fabrikant

Feral Horse Care

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top