Voordeelset Skincalmin

Oorspronkelijke prijs was: €51,85.Huidige prijs is: €43,95.

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Voordeelset Skincalmin het 3-stappen plan voor een effectieve aanpak bij paarden met (allergische) jeuk zoals staart- en maneneczeem (SME). Bevat 500 ml van alle 3 de Skincalmin producten.

Beschrijving

Voordeelset Skincalmin

Voordeelset Skincalmin het 3-stappen plan voor een effectieve aanpak bij paarden met (allergische) jeuk zoals staart- en maneneczeem (SME). Bevat 500 ml van alle 3 de Skincalmin producten.  In 2023 was dit product niet te leveren, misschien komt het in 2024 wel weer op de markt. 

Bevat:
1. Skincalmin Relief Lotion 500 ml
2. Neutralizing spray 500 ml
3. Calming shampoo 500 ml

Huidverzorging

De producten van Skincalmin kun je uiteraard ook los van elkaar bestellen. Ook hebben wij nog andere soorten huidverzorging. Deze zijn speciaal uitgekozen voor paarden met jeuk, huidproblemen en/of zomereczeem. Op deze pagina kun je alles vinden!

Review Skincalmin

Review van Inga: “Ik had al veel producten geprobeerd maar niks werkte zo goed dat mijn pony zonder eczeemdeken kon. In de eerste week dat ik Skincalmin Relief Lotion gebruikte ging ze duidelijk minder schuren en genazen de schaafwonden. Na een maand schuurde ze amper nog en heb ik besloten haar zonder deken te laten.

Dit is erg goed gegaan en inmiddels hoefde ik zelfs niet meer dagelijks te smeren. Schuurt ze nog wel een keer, dan smeer ik haar een keer extra in en dan gaat het weer goed.
Toen de producten in de verkoop kwamen heb ik de Neutralizing spray erbij gekocht. Ook hier ben ik zeer tevreden mee! Zelfs na een flinke regenbui ruik je het een dag later nog en dus minder last van vliegen.”

Extra informatie

Merk

Skincalmin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.