Voordeelset Skincalmin

43,95

Als u dit product koopt, zult u 43 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: SKset Categorieën: , ,

Voordeelset Skincalmin

Voordeelset Skincalmin het 3-stappen plan voor een effectieve aanpak bij paarden met (allergische) jeuk zoals staart- en maneneczeem (SME).
1. Anti-Itch lotion 500 ml (nieuwe receptuur)
2. Neutralizing spray 500 ml
3. Healing shampoo 500 ml

LET OP

Verbeterde versie van de Anti-Itch lotion met (licht) insectwerende werking door de toevoeging van cade olie en tea trea olie. De lotion heeft een andere geur dan u wellicht gewend bent.

Review SkinCalmin:

Ik had al veel producten geprobeerd maar niks werkte zo goed dat mijn pony zonder eczeemdeken kon.Toen ik in april een oproep zag staan dat Feral Horse testpaarden zocht voor een nieuw product tegen jeuk door zomereczeem heb ik mijn Connemara merrie opgegeven. In de eerste week dat ik SKINCALMIN Anti-Itch lotion gebruikte ging ze duidelijk minder schuren en genazen de schaafwonden. Na een maand schuurde ze amper nog en heb ik besloten haar zonder deken te laten. Dit is erg goed gegaan en inmiddels hoefde ik zelfs niet meer dagelijks te smeren. Schuurt ze nog wel een keer, dan smeer ik haar een keer extra in en dan gaat het weer goed.
Toen de producten in de verkoop kwamen heb ik de Neutralizing spray erbij gekocht. Ook hier ben ik zeer tevreden mee! Zelfs na een flinke regenbui ruik je het een dag later nog en dus minder last van vliegen.
Groetjes, Inga

Advies

Wil je een voeradvies voor je paard of heb je andere vragen? Bel ons dan op nummer 0348 446168.

GRATIS

In de maand juni ontvang je een zakje Herbal Treats GRATIS bij de Skincalmin Voordeelset.

Fabrikant

Feral Horse Care

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top