Waldhausen tölt stijgbeugels

28,95

Waldhausen tölt stijgbeugels zijn roestvrijstalen beugels. De beugels hebben een 90 graden gedraaid riemoogje. Verkrijgbaar met een zwarte rubberen inzet. De breedte van de beugels is 12 cm.

Als u dit product koopt, zult u 29 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 29 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 12345 Categorie: Tags: , ,

Waldhausen tölt stijgbeugels

Waldhausen tölt stijgbeugels zijn roestvrijstalen beugels. De beugels hebben een 90 graden gedraaid riemoogje. Verkrijgbaar met een zwarte rubberen inzet. De breedte van de stijgbeugels is 12 cm. Een betaalbare, degelijke veiligheidsbeugel! Veelgebruikt in de IJslandersport.

Let op!

Deze beugels zijn goed te combineren met de Wintec webbers, Karlslund webbers en de Harry’s horse Close Contact beugelriemen. Andere webbers of beugelriemen passen helaas niet door deze beugels!

Stijgbeugelhouder en webbers

Een handig product voor bij de Waldhausen tölt stijgbeugels is deze stijgbeugelhouder. Geen beugels meer die tegen je schenen slaan, wat een verademing. Speciaal voor IJslandse zadels! Bevestig de beugels met beugelriemen of webbers aan je zadel. Kijk eens naar ons volledige assortiment beugels en beugelriemen.

Zadeltips

Op zoek naar advies of tips bij aanschaf van een (gebruikt) zadel? Lees dan de blog van onze zadelmaker en zadelpasser Hans van Dijk. Je kunt ook contact met hem opnemen: hans@atorka.nl

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Kleur

,

Andere suggesties…

Scroll naar top