Weerstand Compositum

51,95

Weerstand Compositum Groene Os wanneer je paard of pony een extra boost nodig heeft. In de winter of juist in voor- of najaar.

SKU: 79446 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Weerstand Compositum

Weerstand Compositum van het merk de Groene Os. Een supplement in poedervorm om het immuunsysteem van je paard of pony te ondersteunen. Eigenschappen van Weerstand Compositum, het is een breed samengesteld middel met een krachtige werking op het immuunsysteem. Weerstand Compositum kan preventief worden ingezet, maar ook als kortdurende kuur om de weerstand van het paard of pony een boost te geven.

Samenstelling

Zink picolinaat, Ascorbinezuur (vitamine C), Methylsulfonylmethaan (MSM), L-lysine, Trigonella foenum graecum (fenegriek), Plantago major (grote weegbree), Echinacea purpurea (rode zonnehoed), Tabebuia (Pau d’Arco).
Zink zorgt voor een goede functie van de enzymsystemen en de celstofwisseling. Zink ondersteunt het immuunsysteem en helpt de huid te herstellen. Voor een optimale opname is zink van organische oorsprong toegevoegd. L-lysine is nodig voor het herstel en de bescherming van weefsels en draagt bij aan de weerstand tegen virale infecties (met name herpesvirussen). Ook is L-Lysine nodig voor een goede energiehuishouding. Trigonella foenumgraecum (fenegriek) helpt de weerstand te versterken.
Plantago major (grote weegbree) verzacht de slijmvliezen van de luchtwegen en het maag- darmkanaal en helpt deze te herstellen.

Gebruiksaanwijzing

Paarden en pony’s: 1 à 2 maatscheppen per dag door het voer (poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de voerbak geblazen wordt) Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.

Inhoud

250 gram

Extra informatie

Fabrikant

Groene Os