Westeind Comfort 17.5″

1.200,00

De Westeind Comfort 17.5″ is een zeer comfortabel zadel met een stevige kniewrong. Met exchange system, waardoor het zadel op zowel smalle als brede paarden aan te passen is. Close contact zadel met monoblad. Wolgevulde kussens.

Als u dit product koopt, zult u 1200 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Westeind Comfort 17.5″
De Westeind Comfort 17.5″ is een zeer comfortabel zadel met een stevige kniewrong. Met exchange system, waardoor het zadel op zowel smalle als brede paarden aan te passen is. Close contact zadel met monoblad. Wolgevulde kussens, prijs €1.200,00.

Controle van een gebruikt zadel

Alle gebruikte zadels die wij aanbieden zijn gecontroleerd op gebreken door onze gediplomeerde zadelmaker Hans van Dijk. Naast de algemene conditie van het zadel controleert hij de boom van het zadel, de aanhechting / stiksels van de singelstoten en de vulling van de kussens van het zadel.

Afspraak zadelpasser

Wil je een zadelpas afspraak maken? Neem dan contact op met Hans, zijn nummer is 06 287 13 577 of maak gebruik van ons zadelpas aanvraag formulier. 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Zadel maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top