Westeind Supreme IJslands zadel

1.500,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Westeind Supreme IJslands zadel

Dit Westeind Supreme IJslands zadel kost nieuw rond de € 1800 en ligt voor een klant bij ons te koop. De reden is dat de klant niet lekker zit in dit zadel, hierdoor is het nauwelijks gebruikt.

Deze Supreme heeft een wollen vulling in de kussen. Hierdoor is de vraagprijs dan € 1500,–

Beschrijving van de leverancier

Een luxe close contact zadel en met smalle twist. Voor extra comfort en ergonomisch aangepast voor de ruiter met smalle heupen. Het zadel is gebouwd op een flexibele kunststof boom, met unieke schokabsorptie en gewichtsverdeling, evenals verwisselbare kopijzers.
De boom heeft een bijzonder smalle twist, dat een goede pasvorm en ondersteuning voor de meeste rijders geeft – vooral voor ruiters met behoefte aan een extra smalle zit.
De zitting heeft een zeer comfortabele bekleding, is medium diep met een goede ondersteuning voor de ruiter, terwijl de ruiter heel vrij kan communiceren met het paard. Je zit als het ware in je paard.
Ondanks de smalle zit heeft het zadel toch een heel ruim kussenkanaal.De kniewrongen zijn niet dwingend, zeer ergonomisch gevormd om goede ondersteuning te geven, terwijl het onderbeen voldoende vrijheid krijgt.
Dus het zadel is goed geschikt voor ruiters van alle beenlengtes.
Het zadel wordt geleverd met dubbel zweetblad en verwisselbare singelstoten.

Controle van gebruikt zadel

Alle gebruikte zadels die wij aanbieden zijn gecontroleerd op gebreken door onze gediplomeerde zadelmaker Hans van Dijk. Naast de algemene conditie van het zadel controleert hij de boom van het zadel, de aanhechting / stiksels van de singelstoten en de vulling van de kussens van het zadel.

Blog

Ben je op zoek naar tips en adviezen over de aanschaf van een zadel, lees dan eens onze blog.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.