X-Change kopijzer F

39,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

X-change kopijzer F

X-change kopijzer F is een speciaal kopijzer gemaakt voor een aantal merken en modellen zadels. Het X-change kopijzer F is in diverse maten verkrijgbaar. Groot voordeel hiervan is dat je jouw zadel altijd kunt aanpassen, afhankelijk van de conditie van je paard.

Beschrijving

X-change kopijzer F

X-change kopijzer F is een speciaal kopijzer gemaakt voor een aantal merken en modellen zadels, zoals de Karlslund Floki.

Het X-change kopijzer F is in diverse maten verkrijgbaar. Groot voordeel hiervan is dat je jouw zadel altijd kunt aanpassen, afhankelijk van de conditie van je paard.

Dat scheelt heel wat in de kosten en je kunt je zadel meestal gewoon blijven gebruiken.

Kopijzer in IJslander zadels

Een kopijzer maakt onderdeel uit van de boom van het zadel. Ook wordt dit onderdeel wel aangeduid met de Engelse woorden gulletplate of headplate. Je vindt dit onderdeel dus binnenin het zadel en wordt aan de voorkant aangebracht.
Een kopijzer is bepalend voor de breedte van het zadel.

Maten en specificaties X-change kopijzer F

Omdat zadels in veel afmetingen te vinden zijn, wordt ook het X-change kopijzer F in een aantal maten geleverd. Van de kleinste maat 27 tot de grootste maat 30.

Hierdoor is er vrijwel altijd een passend X-change kopijzer F te vinden.

Verkrijgbaar in de maten:

  • 27
  • 28
  • 29
  • 30

Persoonlijk advies bij het herstel van het zadel

Het is een behoorlijke uitdaging om uit te vinden wat er mankeert aan het zadel. Sterker nog, het is een onderwerp dat specialistische kennis en kunde vergt.

Als je niet 100% zeker weet waar het probleem vandaan komt, dan kun je met onze zadelspecialist contact opnemen.

Dat kan uiteraard ook als je het probleem met het zadel nog moet vaststellen of op zoek bent naar een ander zadel.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel dan 06-287 13 577. Dat kan van maandag t/m zaterdag. Of stuur een mailtje naar Hans@atorka.nl.

Zadel pasconsult

Een goed zittend en passend zadel is van groot belang voor paard en ruiter. Dat geldt uiteraard ook voor het IJslandse paard.

Daarom kun je gebruik maken van een zadelpas consult. Onze zadelspecialist gaat op zoek naar het beste zadel, nieuw of tweede hands, voor jouw IJslander.

Op de pagina zadelpas consult kun je lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Extra informatie

Maten

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.