X-Change kopijzer Hrimnir

49,00

Veel zadels hebben tegenwoordig een verwisselbare kopijzer. Het X-change kopijzer Hrimnir is een goed voorbeeld hiervan. Bestel nu eenvoudig een nieuw kopijzer in de juiste maat. Voor hulp of advies, neem contact op met onze zadelmaker Hans van Dijk.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 10850 Categorieën: , , , Tags: ,

X-change kopijzer Hrimnir

Veel zadels hebben tegenwoordig een verwisselbare kopijzer. Het X-change kopijzer Hrimnir is een goed voorbeeld hiervan. Het voordeel hiervan is dat je zadel altijd kunt aanpassen aan de conditie van je paard.  Dat scheelt heel wat in de kosten en je kunt je zadel meestal gewoon blijven gebruiken. Dit kopijzer is enkel geschikt voor Hrimnir zadels.

Kopijzer in IJslander zadels

Een kopijzer maakt onderdeel uit van de boom van het zadel. Ook wordt dit onderdeel wel aangeduid met de Engelse woorden gulletplate of headplate. Je vindt dit onderdeel dus binnenin het zadel en wordt aan de voorkant aangebracht. Het is bepalend voor de breedte van de zadelboom.

Maten en specificaties

Omdat zadels in veel afmetingen te vinden zijn, wordt ook het X-change kopijzer in veel maten geleverd. Van de kleinste maat XS (extra small) tot de grootste maat XXW (extra extra wide) en alles wat er tussen zit. Daardoor is er vrijwel altijd een passend X-change kopijzer te vinden.

 • Maten:
  • N (narrow)
  • M (medium)
  • MW (medium wide)
  • W (wide)
  • XW (extra wide)
  • XXW (extra extra wide)

Persoonlijk advies bij het herstel van het zadel

Het is een behoorlijke uitdaging om uit te vinden wat er mankeert aan het zadel. Sterker nog, het is een onderwerp dat specialistische kennis en kunde vergt. Als je niet 100% zeker weet waar het probleem vandaan komt, dan kun je met onze zadelspecialist contact opnemen. Dat kan uiteraard ook als je het probleem met het zadel nog moet vaststellen of op zoek bent naar een ander zadel. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel dan 06-28713577. Dat kan van maandag t/m zaterdag. Of stuur een mailtje naar Hans@atorka.nl.

Zadel pasconsult

Een goed zittend en passend zadel is van groot belang voor paard en ruiter. En dat geldt uiteraard ook voor het IJslandse paard. Daarom kun je gebruik maken van een zadelpasconsult. Onze zadelspecialist gaat op zoek naar het beste zadel, nieuw of tweede hands, voor jou én je IJslandse paard. Op de pagina zadelpasconsult kun je lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Hrimnir

Hrimnir staat voorhoge kwaliteit en een prachtig en uniek design dat het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard maximaliseert. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd proffesionele ruiters, dierenartsen en paardrijleraren betrokken, die ons helpen onze producten te verbeteren. We behouden de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , , , ,

Andere suggesties…

Scroll naar top