Zadeldek Exceed

44,95

De levertijd van dit dekje is ca. 1 week.

Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 32000009 Categorieën: , ,

Zadeldek Exceed

Zadeldek Exceed van het merk Harry’s Horse een zadeldek met een “3D-ceramic’ voering. Keramische deeltjes in de voering van het zadeldek, mee geweven in het materiaal. Deze keramische deeltjes reflecteren lichaamswarmte als infrarode golven. Deze warmte kan spierspanning en beginnende ontstekingen verminderen. Bovendien zal de bloedcirculatie verbeteren en daardoor genezingsprocessen bevorderen. Dit therapiedekje kan ook meer ontspanning geven voor gespannen paarden.

Pasvorm zadeldek Exceed

Het zadeldek Exceed kenmerkt zich door een uitstekende pasvorm onder het zadel en op de paardenrug. Het dek is diagonaal doorgestikt en heeft singel- en zadellussen.

Materiaal

Buitenzijde: 100% cotton twill

Vulling: 700 gram polyvilt en 5 mm foam

Voering: polyester + infused ceramic

Dit zadeldek is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, aqua, navy, wit, en zwart. In de maten Cob veelzijdig, Full veelzijdig en Full dressuur.

Andere optie

Catago heeft ook een zadeldek met keramische deeltjes. Daarnaast heeft Catago ook dekens, uitrijdekens, hoofdstelonderleggers en nekbeschermers. Je vindt deze onder de naam FIR-Tech in onze webwinkel.

Test van zadeldek Exceed en Fir-Tech zadeldek

Maureen en Lissie gingen aan de slag met beide dekjes, ben jij benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan de blog die zij schreven hierover.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief. Nieuwe abonnees ontvangen 10% korting op de eerste bestelling!

 

Zadeldek Exceed met keramische deeltjes

Kleur

, , , ,

Maten

, ,

Merk

Harry's Horse

Translate »
Scroll naar top