Zadeldek Exceed

44,95

Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 32000009 Categorieën: , ,

Zadeldek Exceed

Zadeldek Exceed van het merk Harry’s Horse een zadeldek met een “3D-ceramic’ voering. Keramische deeltjes in de voering van je zadeldek, mee geweven in het materiaal, je voelt geen geen ‘netje’ of zo in je zadeldek. Deze keramische deeltjes reflecteren lichaamswarmte als infrarode golven. Deze warmte kan spierspanning en beginnende onstekingen verminderen. Bovendien zal de bloedcirculatie verbeteren en daardoor genezingsprocessen bevorderen.

Pasvorm zadeldek Exceed

Het zadeldek Exceed kenmerkt zich door een uitstekende pasvorm onder het zadel en op de paardenrug. Het dek is diagonaal doorgestikt en heeft singel- en zadellussen.

Materiaal

Buitenzijde: 100% cotton twill

Vulling: 700 gram polyvilt en 5 mm foam

Voering: polyester + infused ceramic

Kleur – model – maat

Dit zadeldek Exceed is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, aqua, navy, wit, en zwart. In de maten Cob veelzijdig, Full veelzijdig en Full dressuur. Echter lang niet alle maten en kleuren zijn nog voorradig. Bel (0348446168) of mail (klantenservice@atorka.nl) voor de actuele levertijden.

Andere optie

Catago heeft ook een zadeldek met keramische deeltjes. Daarnaast heeft Catago ook dekens, uitrijdekens, hoofdstelonderleggers en nekbeschermers. Je vindt deze onder de naam FIR-Tech in onze webwinkel. De FIR-Tech paardendeken vind je ook in ons testcentrum.

Test van zadeldek Exceed en Fir-Tech zadeldek

Maureen en Lissie gingen aan de slag met beide dekjes, ben jij benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan de blog die zij schreven hierover.

Vragen?

Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag!

Zadeldek Exceed met keramische deeltjes

Kleur

, , , ,

Maten

, ,

Merk

Harry's Horse

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top