Zink Zwavelpasta

31,50

SKU: 79404 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zink Zwavelpasta

Zink Zwavelpasta van de Groene Os, een echte klassieker maar een vernieuwde versie. De Zink Zwavalpasta is nu nét iets dunner en beter smeerbaar als voorheen. Hierdoor is het voordeliger in gebruik en minder lastig aan te brengen.
De belangrijkste wijzigingen in het product:
• Graphite is uit de samenstelling gehaald. Hierdoor is de nieuwe Zink Zwavelpasta een stuk lichter van kleur en geeft het minder kans op vlekken.
• Spoorelementen zijn vervangen voor zeezout. Zeezout levert mineralen én spoorelementen en is bekend vanwege de werking op de huid. Kustbewoners weten als geen ander dat paarden met mok het best door de branding van de zee gereden kunnen worden vanwege de ontsmettende werking!
• Cadeolie is vervangen door leisteenolie. Leisteenolie is een veilig alternatief voor cadeolie en heeft een minder penetrante geur.
Deze crème is geschikt voor de gevoelige huid in de kootholte, maar ook voor de huid die geïrriteerd is door o.a. jeuk veroorzaakt door insectenbeten.
Inhoud 250 ml

Samenstelling

Aloë barbadensis (aloë vera) extract 1:1 , Zinc oxide (zinkoxide), Olea europaea (olijfolie), Sulphur (zwavel), Cera alba (bijenwas), Calendula officinalis (goudsbloem), Melaleuca alternifolia oil (theeboomolie), Juniperus oxycedrus tar (cade-olie), Spoorelementen, Argentum (colloïdaal zilver), Graphite (graphite), Chamomilla recutita oil (blauwe kamille-olie), D-alpha-tocopherol (vitamine E).
Eigenschappen
Zink Zwavelpasta heeft een verkoelende en verzachtende werking bij schrale plekken en een droge, schilferige huid. Het bevordert het herstel en heeft een antioxidatieve werking. Zink Zwavelpasta kan uitstekend worden toegepast op de gevoelige huid in de kootholte of de geirriteerde huid vanwege jeuk.
Uitgelicht
Zinkoxide bevordert het huidherstel en werkt verzachtend bij schrale plekken en wrijvingsplekken.
Cera alba (bijenwas), aloë barbadensis (aloë vera), calendula officinalis (goudsbloem) en Olea europaea (olijfolie) kalmeren de geïrriteerde huid en helpen deze te herstellen.
Melaleuca alternifolia oil (theeboomolie) en Chamomilla recutita oil (blauwe kamille-olie) helpen de huid schoon te houden.

Gebruiksaanwijzing

1 tot 3 maal daags dun aanbrengen op de aangedane plekken. Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Interacties en contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Gebruik tijdens de dracht- en lactatieperiode alleen in overleg met de dierenarts of therapeut.

Bijzonderheden

Geeft vlekken op een lichte vacht. Pas op voor uw textiel.