Zomereczeem Pakket

43,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Het Zomereczeem Pakket bestaat uit 2 geweldige producten van Greenvalley. De Happy Skin Huidspray 500 en de Happy Belly Solid 500, twee, inmiddels bewezen, producten om zomeczeem te bestrijden. Het pakket bestaat uit 500 ml Happy Skin Huidspray en 500 gram Happy Belly Solid. Wil je het deze producten eens proberen voor je paard met zomereczeem? Bestel dan dit Zomereczeem Pakket voor een vriendelijke prijs!

Beschrijving

Zomereczeem Pakket

Het Zomereczeem Pakket bestaat uit 2 geweldige producten van Greenvalley. De Happy Skin Huidspray 500 en de Happy Belly Solid 500, twee, inmiddels bewezen, producten om zomereczeem te bestrijden. Wil je het deze producten eens proberen voor je paard met zomereczeem? Bestel dan dit Zomereczeem Pakket voor een vriendelijke prijs!

Happy Skin Huidspray is een natuurlijke behandeling voor paarden en pony’s met zomereczeem. De spray vermindert de kans op muggenbeten die zomereczeem veroorzaken en het helpt het herstellen van de wondjes. Eerder kende je dit product onder de naam Happy Skin Zomereczeem spray.
Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn. Deze periode is van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Spray je paard in deze periode, minimaal één keer per week helemaal in. Masseer de spray goed in op gevoelige plekken, zoals staart, manen, oren, onderkant van de buik, koker en uier. Goed schudden voor gebruik!

Happy Belly Solid is een supplement voor paarden en pony’s dat een positieve invloed heeft op het maagdarmstelsel. Het bevat gecoat calciumbutyraat wat een bewezen effect heeft op de gezondheid van de darmen. Het kan worden toegepast bij te dunne mest, chronische darmproblemen en vormen van lichte koliek. Daarnaast is het een goede ondersteuning bij de behandeling van huidklachten met Happy Skin huidspray (voorheen Happy Skin Zomereczeemspray). Happy Belly Solid zorgt voor een betere darmwerking waardoor je paard een optimaal immuunsysteem krijgt. Goed immuunsysteem = minder heftige allergische reacties.

Wil je meer weten over zomereczeem? Lees dan onze blogs.

Greenvalley

Alle producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door diverse IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.