ZoneGuard Solar en batterij

224,50

Dit krachtige apparaat kenmerkt zich door eenvoud en betrouwbaarheid. De ZoneGuard Solar werkt op zonne-energie en op daglicht. De ZoneGuard heeft een opslagcapaciteit van 150 uur, stel je gaat naar een koud / bewolkt evenement.

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd ca. 3 werkdagen
Als u dit product koopt, zult u 225 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: ZONE0014 Categorieën: , , Tag:

ZoneGuard Solar en batterij

ZoneGuard Solar en batterij ideaal voor tijdens de wedstrijden / evenementen met je paard bijvoorbeeld. Dit krachtige apparaat kenmerkt zich door eenvoud en betrouwbaarheid. De ZoneGuard Solar werkt op zonne-energie en op daglicht. De ZoneGuard heeft een opslagcapaciteit van 150 uur, stel je gaat naar een koud / bewolkt evenement.  Het kan eenvoudig extra opgeladen worden, als de zon lange tijd niet schijnt, middels de bijgesloten adapter zonder de batterij (7.4 Li-ion) te ontkoppelen.

Daarnaast is de ZoneGuard Solar zeer goed inzetbaar op een weiland waar geen stroomvoorziening is. Het apparaat heeft in de ideale situatie 10 kilometer  bereik. Ideaal is wanneer er geen contact wordt gemaakt met paaltjes, gras of anders.

Levering

Dit schrikapparaat wordt geleverd inclusief korte stabiliteitspen, een zwarte aardkabel, rode stroomaansluitkabel en een adapter. Het apparaat is 15 cm hoog en 30 cm breed.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Translate »
Scroll naar top