Yentl Verzuu – De Waaldijk IJslandse paarden

Mijn naam is Yentl Verzuu, samen met Robert hebben wij een fokkerijstal, De Waaldijk IJslandse paarden. Er lopen al 71 IJslandse paarden met deze achternaam rond waarvan een aantal hoog gekeurd (8+, elite). Dagelijks ben ik bezig met de verzorging van onze eigen paarden, de pensionpaarden en 2 begrazingsgebieden (voor IJslandse merries) en het (in-)rijden van de IJslanders. Daarnaast doe ik de opleiding tot paarden osteopaat.

Ik wil de komende jaren (met onder andere) onze hengst Mökkur van de Waaldijk gaan groeien op de wedstrijden. Rustig aan, op een plezierige manier. Gericht op resultaat op de lange termijn. 

Wij zijn erg blij dat Atorka ons ondersteund bij alles wat komt kijken om onze stal goed te laten functioneren. Of het nu de deskundige mening van Hans is bij het zoeken van het juiste zadel, even overleg met Yvonne over een bitje, rijkleding of wat dan ook. Geregeld krijg ik ook van Yvonne het verzoek om iets uit te proberen, te testen. Dat geeft Atorka nog meer kennis en voorkomt dat ze spullen verkopen waar zij (en wij) niet achterstaan. Atorka is in die zin, in tegenstelling tot veel grote ruitersportzaken, voldoende laagdrempelig en zeker zo deskundig!

Translate »
Scroll naar top