Zadels passen in Montfoort

Door: Yvonne van Dijk

Zadels passen in Montfoort, dat kan ook. Maar meestal is Hans van Dijk onderweg. Hij rijdt door heel Nederland, België en Duitsland. Hij voorziet vooral IJslandse paarden van nieuwe (of tweedehands) zadels. Ook voert hij reparaties uit en heeft hij een deel van het assortiment uit de webshop bij zich. Hans heeft behoorlijk volle agenda en het plannen van afspraken op verschillende locaties kost veel tijd.

Zadels passen in Montfoort

Daarom is het mogelijk om, op afspraak, bij Hans langs te komen in Montfoort (regio Utrecht) voor een zadelcontrole of een zadelpas afspraak. Op de locatie van Ramona Schalkwijk-Snel Dierfysio is voldoende ruimte voor een zadelpasconsult. Je kunt er gemakkelijk je trailer parkeren en er is een droge werkomgeving. In de ruime buitenbaan kun je de zadels uitproberen.

Je zadel passend maken

Hans kan vervolgens het zadel direct passend maken, of jouw eigen zadel aanpassen/repareren, indien nodig. Doordat hij niet hoeft te reizen kunnen er veel afspraken op een dag gepland worden. Hierdoor is het op relatief korte termijn mogelijk om een afspraak te maken. Handig, als je haast hebt bij een nieuw zadel of aanpassing.

Afspraak maken 

Een afspraak maken is noodzakelijk. Neem hiervoor contact op met Hans via hans@atorka.nl of +31 (0) 6 287 13 577 

En ben je niet in de gelegenheid om naar Montfoort te komen? Je kunt uiteraard ook nog steeds afspraken maken bij jou op stal!

Zadelworkshop

Wij organiseren weer een aantal zadelworkshops, in Nederland en in België. In een aantal uur geeft Hans je veel praktische tips. Een fijn zadel is immers belangrijk voor de ruiter, maar vooral voor het welzijn van het paard. Vraag jij je ook wel eens af of je zadel echt goed ligt? Waar moet je op letten? Wanneer moet je een zadelmaker inschakelen? 

Hans van Dijk geeft tijdens de zadelworkshop antwoord op al jouw vragen. Hans is MFSC gediplomeerd zadelpasser en zadelmaker. De MSFC opleiding voldoet aan de kwaliteitscode voor beroepsonderwijs door de overheid opgesteld (geauditeerd en goedgekeurd door het CPION, het orgaan dat deze controles uitvoert) en is derhalve geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hij heeft ruime ervaring met verschillende paardenrassen. 

Wil je een afspraak maken om in Montfoort langs te komen voor een zadelcontrole / zadel pas afspraak? Of heb je een andere vraag?

Meer blogs

Lymfestelsel

HELTIE Lymfe

Een nieuw HELTIE product Er is weer een nieuw HELTIE product binnengekomen. Dit keer de HELTIE lymfe en daar zijn we erg blij mee.  Het

Lees verder >