Zadels passen in Montfoort

Zadels passen in Montfoort

Gedurende de week rijdt Hans van Dijk door heel Nederland, België en Duitsland. Hij voorziet vooral IJslandse paarden van nieuwe (of tweedehands) zadels. Ook voert hij reparaties uit en heeft hij een deel van het assortiment uit de webshop bij zich. Hans heeft een volle agenda en het plannen van afspraken op verschillende locaties kost veel tijd. Vanaf nu is het daarom mogelijk om, op afspraak, op zaterdagen bij Hans langs te komen in Montfoort (regio Utrecht) voor een zadelcontrole of een zadelpas afspraak

Op de locatie van Ramona Schalkwijk-Snel Dierfysio is voldoende ruimte voor een zadelpasconsult. Je kunt gemakkelijk je trailer parkeren en er is een droge werkomgeving. In de ruime buitenbaan kun je de zadels uitproberen. Hans kan vervolgens het zadel direct passend maken, of jouw eigen zadel aanpassen/repareren indien nodig. Bij een afspraak in Montfoort is het ook mogelijk om onze budgetzadels te passen. Deze neemt Hans normaal gesproken niet mee op pad. Doordat hij niet hoeft te reizen kunnen er veel afspraken op een dag gepland worden. Hierdoor is het op relatief korte termijn mogelijk om een afspraak te maken. Handig, als je haast hebt bij een nieuw zadel of aanpassing.

Een afspraak maken is noodzakelijk. Neem hiervoor contact op met hans via hans@atorka.nl of 06 287 13 577 
Ben je niet in de gelegenheid om naar Montfoort te komen? Je kunt uiteraard ook nog steeds afspraken maken bij jou op stal!

Zadelworkshop Hans van Dijk

Normaal gesproken organiseren wij regelmatig een zadelworkshop. In een aantal uur geeft Hans je veel praktische tips. Een fijn zadel is immers belangrijk voor de ruiter, maar vooral voor het welzijn van het paard. Vraag jij je ook wel eens af of je zadel echt goed ligt? Waar moet je op letten? Wanneer moet je een zadelmaker inschakelen? 

Hans van Dijk geeft tijdens de zadelworkshop antwoord op al jouw vragen. Hans is MFSC gediplomeerd zadelpasser en zadelmaker. De MSFC opleiding voldoet aan de kwaliteitscode voor beroepsonderwijs door de overheid opgesteld (geauditeerd en goedgekeurd door het CPION, het orgaan dat deze controles uitvoert) en zijn derhalve geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hij heeft een ruime ervaring met allerlei soorten paarden. 

Vanwege Corona zijn er nog geen nieuwe data bekend. 

Wil je een afspraak maken om in Montfoort langs te komen voor een zadelcontrole / zadel pas afspraak?
Scroll naar top