Blundstone 510
Blundstone 510
Blundstone 510
Blundstone 510
Blundstone 500
Blundstone 500
Blundstone 500
Blundstone 500
Blundstone 500
Blundstone 500

Blundstone

Het familiebedrijf Blundstone uit Australië  is al bijna 150 jaar over de hele wereld ongekend populair. In de afgelopen jaren zijn de boots sterk verbeterd in het ontwerp, technologie en de kwaliteit. Blundstone is vooral bekend om hun unisex jodphurs, ook wel chelsea boots genoemd. Ideale paardrijschoenen om te dragen tijdens het stalwerk, wandelingen, rijden of gewoon in je vrije tijd.

Zowel in de zomer als in de winter loop je er droog en comfortabel bij want iedere schoen kenmerkt zich door een stevige PU zool met geïntegreerd absorptiemateriaal dat schokken dempt. Een kenmerk van Blundstone zijn de twee merklabels aan de voor- en achterkant, de zogenoemde “pull tags”. Dit zorgt ervoor -samen met de elastische band- dat je je ‘Blunnies’ makkelijk aan- en uittrekt.

Het Blundstone assortiment bij Atorka

Atorka heeft 2 modellen in haar assortiment, de 500 en de 501. Dit zijn twee van de meeste populaire modellen van Blundstone. Alle twee gemaakt van leer. Echter wij kunnen vrijwel alle modellen bestellen voor onze klanten. 

Minder schokken op je knieën, heup en rug door het comfort van de Blundstones. Je wandelt vol vertrouwen kilometers op de boots door de perfecte pasvorm!
💙 Waterafstotend én waterdichte modellen
💙 Poron in de schoen en zool zorgen voor een enorm fijn loop comfort
💙 Binnenkort VEGAN boots

 

Blundstones online bestellen?

Wil je een jodphur boot van Blundstone online bestellen? Dat kan in onze webshop. Wil je graag een ander model van Blundstone bestellen? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail: klantenservice@atorka.nl en we regelen het voor je.

Blundstone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top