Dit Cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 16 juni 2021.

1. Inleiding
Onze website, https://www.atorka.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Ook worden cookies geplaatst door door ons ingeschakelde derden. In onderstaand document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer of een ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of naar de servers van de betreffende derde partijen worden teruggestuurd.

3. Wat zijn scripts?
Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op uw apparaat.

4. Wat is een web beacon?
Een beacon (of een pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat wordt gebruikt om het verkeer op een website te monitoren. Om dit te doen, worden verschillende gegevens over u opgeslagen met behulp van webbakens.

5. Cookies
5.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website naar behoren werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken we het voor u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoef je bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te vullen en blijven de artikelen bijvoorbeeld in je winkelmandje totdat je betaald hebt. We kunnen deze cookies plaatsen zonder uw toestemming.

5.2 Statistische cookies

We gebruiken statistische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze statistische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van statistische cookies vragen wij uw toestemming.

5.3 Advertentiecookies

Op deze website gebruiken we advertentiecookies, waardoor we inzicht krijgen in de campagneresultaten. Dit gebeurt op basis van een profiel dat we maken op basis van jouw gedrag op https://www.atorka.nl. Met deze cookies wordt u als websitebezoeker gekoppeld aan een unieke ID maar deze cookies zullen uw gedrag en interesses niet profileren om gepersonaliseerde advertenties te kunnen aanbieden.

5.4 Marketing-/trackingcookies

Marketing-/trackingcookies zijn cookies of elke andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker op deze website of op verschillende websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden.

Omdat deze cookies zijn gemarkeerd als tracking cookies, vragen wij je toestemming voor het plaatsen ervan.

5.5 Social media-knoppen

Op onze website hebben we buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (bijvoorbeeld “liken”, “pinnen”) of delen (bijvoorbeeld “tweeten”) op sociale netwerken zoals . Deze buttons werken door middel van stukjes code die van zichzelf afkomstig zijn. Deze code plaatst cookies. Ook kunnen deze social media buttons bepaalde informatie opslaan en verwerken, zodat er een gepersonaliseerde advertentie aan jou kan worden getoond.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij doen met uw (persoons)gegevens die zij met deze cookies verwerken. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. bevinden zich in de Verenigde Staten.

6. Toestemming
Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op “Voorkeuren bewaren” klikt, geeft u ons toestemming voor het gebruik van de categorieën cookies en plug-ins die u in de pop-up heeft geselecteerd, zoals beschreven in dit Cookiebeleid. U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via uw browser, maar houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet meer goed werkt.

7.1 Beheer uw toestemmingsinstellingen

Functioneel
Statistieken
Marketing

8. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens
U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang ze worden bewaard.
  • Recht op inzage: U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: je hebt het recht om je persoonsgegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of te blokkeren wanneer je maar wilt. Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonsgegevens te laten verwijderen.
  • Recht op overdracht van uw gegevens: u heeft het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht van bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gerechtvaardigde gronden voor verwerking zijn.
    Neem contact met ons op om deze rechten uit te oefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan dit Cookiebeleid. Als u een klacht heeft over hoe wij met uw gegevens omgaan, horen wij dat graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

9. In-/uitschakelen en verwijderen van cookies
U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. Ook kunt u aangeven dat bepaalde cookies niet mogen worden geplaatst. Een andere mogelijkheid is om de instellingen van uw internetbrowser zo te wijzigen dat u telkens een bericht ontvangt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Raadpleeg de instructies in de Help-sectie van uw browser voor meer informatie over deze opties.

Houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet goed werkt als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u de cookies in uw browser verwijdert, worden deze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een volgend bezoek aan onze websites.

10. Contactgegevens
Voor vragen en/of opmerkingen over ons Cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Atorka Ruitersport V.O.F.
Waardsedijk Oost 10-1
3417 XJ Montfoort
Nederland
Website: https://www.atorka.nl
E-mail: klantenservice@atorka.nl
Telefoonnummer: 0348-446168

Scroll naar top