Over ons

Over ons

Atorka Ruitersport

Voor liefhebbers van IJslandse Paarden

Wij, Hans en Yvonne van Dijk hebben ruim 20 jaar één gezamenlijke passie en dat zijn IJslandse Paarden.

Ons bedrijf startte in 2000 in Harmelen met Stal frá Gaedingi, echter voor die tijd reden wij al IJslandse Paarden. Op dit bedrijf hebben zo’n 15 jaar IJslandse Paarden getraind, verkocht, les gegeven, wedstrijden georganiseerd en nog veel meer. Wij werkten samen met trainers als Maaike Burggrafer, Marieke Weber, Claire Verheijen en Skati Ragnar. Sinds eind 2017 wonen wij in Linschoten. Kantoor en magazijn aan huis. Wij bieden alles voor de IJslander ruiter. Van zadels tot kleding in één van de grootste online webwinkels voor IJslandse Paarden.

Yvonne is de drijvende kracht achter de webwinkel, zij is verantwoordelijk voor in- en verkoop van de producten en de webwinkel. Schrijft blogs en is het eerste aanspreekpunt van ons bedrijf.

Yvonne van Dijk
Zadelpas consult

Hans heeft sinds 2010 het diploma Master Saddle Fitting Consultant. Hij is de enige gediplomeerde zadelmaker én zadelpasser in Nederland in combinatie met heel veel kennis van het IJslandse Paard. De keuze van een zadel is bij ons niet merk- of prijs gebonden. Hij helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Maureen  is sinds augustus 2018 bij ons in dienst. Via haar blog stelt zij zich aan jullie voor. Binnen het team is Maureen verantwoordelijk voor de teksten in de webwinkel en Instagram. Verder maakt ze afbeeldingen en bedenkt zij samen met Yvonne diverse acties. Ook kom je steeds vaker blogs van haar tegen. 

Willeke is bij ons in dienst sinds mei 2019. Willeke is begonnen als ‘meisje van de voorraad’ zoals zij dit zelf noemt. Maar ondertussen doet zij het hele order proces. En mail of bel je naar de Atorka klantenservice, dan is de kans groot dat je Willeke aan de telefoon krijgt. Voor wie Willeke nog niet kent, in haar blog stelt zij zich voor. 

Heb je vragen m.b.t. de webwinkel of wil je iets bestellen wat je niet kan vinden in de shop. Neem dan contact met ons op. Dit kan door een email te sturen aan info@atorka.nl of telefonisch ons nummer is 0031 (0) 348 446168.

Atorka team
Het Atorka team, van links naar rechts, Maureen van der Sluiszen, Yvonne van Dijk en Willeke van Vulpen.
Translate »
Scroll naar top