Over ons

Atorka Ruitersport
voor liefhebbers van IJslandse Paarden
Over ons, wij zijn Hans en Yvonne van Dijk en hebben ruim 20 jaar één gezamenlijke passie en dat zijn IJslandse Paarden.

 

Ons bedrijf startte in 2000 in Harmelen met Stal frá Gaedingi, echter voor die tijd reden wij al IJslandse Paarden. Op dit bedrijf hebben zo’n 15 jaar IJslandse Paarden getraind, verkocht, les gegeven, wedstrijden georganiseerd en nog veel meer. Wij werkten samen met trainers als Maaike Burggrafer, Marieke Weber, Claire Verheijen en Skati Ragnar. Sinds eind 2017 hebben wij een pand met een gezellige showroom in Linschoten. Wij bieden een totaal aanbod van zadels tot kleding in één van de grootste online webwinkels voor IJslandse Paarden.

Yvonne is de drijvende kracht achter de webwinkel, zij is verantwoordelijk voor in- en verkoop van de producten en de webwinkel. En het eerste aanspreekpunt van ons bedrijf.

Hans heeft sinds 2010 het diploma Master Saddle Fitting Consultant. Hij is de enige gediplomeerde zadelmaker én zadelpasser in Nederland in combinatie met heel veel kennis van het IJslandse Paard. De keuze van een zadel is bij ons niet merk- of prijs gebonden. Hij helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Heb je vragen m.b.t. de webwinkel of wil je iets bestellen wat je niet kan vinden in de shop. Neem dan contact met ons op. Dit kan door een email te sturen aan info@atorka.nl of telefonisch ons nummer is 0031 (0) 348 446168

Translate »