Zomereczeem-sme-paarden

Een eczeemdeken aan doen bij je paard

Met enige regelmaat krijgen wij vragen over hoe een eczeemdeken nu eigenlijk op je paard hoort te liggen. Maar de meest gestelde vraag is “Hoe doe je zo’n eczeemdeken aan / of om bij je paard”? Wij kunnen hier veel over schrijven, maar dachten dat het dan nog niet duidelijk zou zijn. Dus hebben wij Yentl Verzuu gevraagd een filmpje te maken. Kijk je met ons mee?

Onderhoud eczeemdekens

Een eczeemdeken klop je regelmatig even uit. Zeker in de verhaar periode. Doe je dit niet, dan zal de ademende functie van de deken uiteindelijk minder worden. Puur omdat het materiaal vol stof en haren zit. Daarnaast kan je de deken prima zelf wassen, niet te warm en niet in een droogtrommel stoppen. Dat is niet nodig, daar de meeste dekens zo droog zijn. Gebruik een neutraal wasmiddel is ons advies.

Blog zomereczeem

Wij schrijven regelmatig blogs over zomereczeem. Mis je nog een onderwerp? Laat dit dan weten, dit kan door ons een mailtje te sturen. 

Vragen

Heb je naar aanleiding van het filmpje en de tips toch nog vragen? Stel ze gerust! Ons telefoonnummer is 0348 446168. Of mail aan klantenservice@atorka.nl 

Call Now Button
Translate »
Scroll naar top