VITALstyleVITALstyle ImmunoBoost
VITALstyle ImmunoBoost
VITALstyle DolorComfort
VITALstyle DolorComfort
VITALstyle LuchtwegSupport
VITALstyle LuchtwegSupport
VITALstyle SouplesseSiroop
VITALstyle SouplesseSiroop
VITALstyle HormoonBalans
VITALstyle HormoonBalans

VITALstyle bij Atorka Ruitersport

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf het najaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstellen en ook de misse “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk.

ecostyle-wordt-vitalstyle

Over VITALstyle

Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Veel gezondheidsproblemen ontstaan doordat paarden te weinig kruiden binnenkrijgen. Grasland bevat veel suikers en eiwit, maar steeds minder kruiden. Een paard eet van nature meer dan 80 soorten grassen, kruiden, bloemen, boomschors en struiken. Uit onderzoek blijkt dat grasland nog maar 3% kruiden bevat. Begin jaren ’50 was dat nog meer dan 50%! Een aanvulling in het rantsoen is dus een must! Niet alleen het grasland bevat weinig kruiden, ook het ruwvoer bevat daardoor weinig variatie qua kruiden. Gelukkig zijn bijna al onze producten op basis van kruiden. Zo is OerBalans dé dagelijkse aanvulling van kruiden voor je paard.

VITALstyle OerBalans

Paarden zijn van nature gevoelig voor de ontwikkeling van een verstoorde spijsvertering en stofwisseling door verhoogde stress, verkeerde voeding of overbelasting. Dit is vaak te zien aan een doffe vacht of gevoelige huid. OerBalans is voor het behoud van een optimale stofwisseling en ideaal voor paarden waarbij de weerstand wel wat steun kan gebruiken. OerBalans is dan ook erg effectief bij paarden met zomerkriebels. Doordat het lichaam de afvalstoffen beter kwijt kan raken, heeft een paard minder jeuk in de zomer. Het natuurlijk herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund, waardoor een paard letterlijk stralend in zijn vel komt te zitten! En beschikbaar in een proefzakje…. altijd handig, kan je paard het eerst even proeven. 

VITALstyle producten

Naast OerBalans heeft VITALstyle natuurlijk nog veel meer producten. Een gezond paardenlichaam is de basis van alles.

VITALstyle heeft ook producten voor een goede weerstand, gezonde luchtwegen, stress, spierherstel, soepele gewrichten, pollenkriebels, zomerkriebels, hoeven, pezen en een mooie huid.

Hulp of advies nodig? Neem dan contact op met de Atorka Klantenservice

VitalStyle
Scroll naar top