Psst….

Binnenkort zijn de producten van VitalStyle ook bij Atorka te bestellen. De artikelen van VitalStyle zijn bekend onder de naam ECOstyle dierproducten. Echter vanaf het najaar 2020 is de naam verandert. De producten, ingrediënten en samenstelling niet. Ook de missie, elk dier gezond met natuurlijke ingrediënten, blijft gelijk.

 

ecostyle-wordt-vitalstyle

VITALstyle

Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Veel gezondheidsproblemen ontstaan doordat paarden te weinig kruiden binnenkrijgen. Grasland bevat veel suikers en eiwit, maar steeds minder kruiden. Een paard eet van nature meer dan 80 soorten grassen, kruiden, bloemen, boomschors en struiken. Uit onderzoek blijkt dat grasland nog maar 3% kruiden bevat. Begin jaren ’50 was dat nog meer dan 50%! Een aanvulling in het rantsoen is dus een must! Niet alleen het grasland bevat weinig kruiden, ook het ruwvoer bevat daardoor weinig variatie qua kruiden. Gelukkig zijn bijna al onze producten op basis van kruiden. Zo is OerBalans dé dagelijkse aanvulling van kruiden voor je paard.

Een gezond paardenlichaam is de basis van alles. VITALstyle heeft ook producten voor een goede weerstand, gezonde luchtwegen, stress, spierherstel, soepele gewrichten, pollenkriebels, zomerkriebels, hoeven, pezen en een mooie huid.

Vragen?

Wil je meer weten over de VitalStyle producten? Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Zomerkriebels

Paarden zijn van nature gevoelig voor de ontwikkeling van een verstoorde spijsvertering en stofwisseling door verhoogde stress, verkeerde voeding of overbelasting. Dit is vaak te zien aan een doffe vacht of gevoelige huid. OerBalans is voor het behoud van een optimale stofwisseling en ideaal voor paarden waarbij de weerstand wel wat steun kan gebruiken. OerBalans is dan ook erg effectief bij paarden met zomerkriebels. Doordat het lichaam de afvalstoffen beter kwijt kan raken, heeft een paard minder jeuk in de zomer. Het natuurlijk herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund, waardoor een paard letterlijk stralend in zijn vel komt te zitten!

VitalStyle
Translate »
0
Scroll naar top