VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstellen en ook de missie:  “elk dier gezond met natuurlijke ingrediënten” blijft gelijk.

Vanaf januari 2024 verkopen wij geen VITALstyle producten meer, we hebben er voor gekozen om over te stappen op het merk HELTIE Horse. De visie van HELTIE is om paarden weer dichter bij de natuur te brengen met supplementen die volledig op natuurlijke basis zijn. Zij onderzoeken wegen die andere niet hebben onderzocht en ontwikkelen daardoor nieuwe formules en mogelijkheden.

VITALstyle OerBalans

Paarden zijn van nature gevoelig voor de ontwikkeling van een verstoorde spijsvertering en stofwisseling door verhoogde stress, verkeerde voeding of overbelasting. Dit is vaak te zien aan een doffe vacht of gevoelige huid. OerBalans is voor het behoud van een optimale stofwisseling en ideaal voor paarden waarbij de weerstand wel wat steun kan gebruiken. OerBalans is dan ook erg effectief bij paarden met zomerkriebels. Doordat het lichaam de afvalstoffen beter kwijt kan raken, heeft een paard minder jeuk in de zomer. Het natuurlijk herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund, waardoor een paard letterlijk stralend in zijn vel komt te zitten! En beschikbaar in een proefzakje…. altijd handig, kan je paard het eerst even proeven.

VITALstyle producten

VITALstyle heeft ook producten voor een goede weerstand, gezonde luchtwegen, stress, spierherstel, soepele gewrichten, pollenkriebels, zomerkriebels, hoeven, pezen en een mooie huid.

VitalStyle Thuis Bezorgen? 

Vanaf 1 januari bezorgen wij bestellingen in de plaatsen Harmelen, Linschoten, Benschop, Woerden en Oudewater. Bestellingen vanaf € 65,00 bezorgen wij gratis, heb je een kleinere bestelling dan rekenen we €3,50 bezorgkosten.

Heb je hulp of advies nodig? Neem dan contact op met de Atorka Klantenservice.