VITALstyle Colosan

21,5035,50

Een product dat zeker niet mag ontbreken in je EHBO-kist is VITALstyle Colosan. VITALstyle Colosan is effectief bij koliek, werkt krampstillend en gasafdrijvend. Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 45 ml en 100 ml.

Als u dit product koopt, zult u 22-36 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 22-36 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,

VITALstyle Colosan

Een product dat zeker niet mag ontbreken in je EHBO-kist is VITALstyle Colosan. Heb je het vermoeden dat je paard koliek heeft? Geef Colosan zodat je paard verlichting heeft en schakel je dierenarts in. De natuurlijke ingrediënten in Colosan hebben een brede werking op de gehele spijsvertering. Colosan gaat verkrampingen tegen in het maag- en darmkanaal en stopt extreme gistingsprocessen. VITALstyle Colosan is effectief bij koliek, werkt krampstillend en gas afdrijvend. Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 45 ml en 100 ml.

Hoe werkt VITALstyle Colosan?

De natuurlijke werkzame stoffen in Colosan beïnvloeden de spijsvertering op vele manieren. Zo verhelpen de essentiële oliën maagklachten. Ook remmen de sterk geconcentreerde oliën de groei van gistingsbacteriën en gistingschimmel af. Hierdoor stopt ongecontroleerde en gistende activiteit in de maag en darmen snel. Daarnaast hebben essentiële oliën een positieve invloed op de lever- en gal activiteit. Na het toedienen van Colosan heeft een paard vaak dorst,  geef je paard de mogelijkheid om (liefst lauw) water te drinken. Colosan is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen. Wist je dat je na de toediening van Colosan de darmen extra kunt ondersteunen met DarmBalans? Na koliek is de weerstand van je paard lager dan normaal. Ook stress heeft invloed op de weerstand.

Gebruiksaanwijzing

  1. Eenmalig 1 dosering aan de binnenkant van de wang.
  2. Geef je paard na toediening de gelegenheid geven tot drinken van, bij voorkeur, lauw water.
  3. Eenmalige behandeling is vaak voldoende. Als het nodig is kan de behandeling na 30 minuten tot 2 uur worden herhaald.

Geregistreerd diergeneesmiddel

Colosan is het enige geregistreerde diergeneesmiddel, goedgekeurd om toe te passen bij gasophoping in de darm en bij storingen in het maagdarmkanaal zoals verstopping, koliek en trommelzucht. Een registratie als diergeneesmiddel geeft de consument de zekerheid dat het voor deze aandoeningen uitgebreid op werkzaamheid en veiligheid onderzocht is! Colosan is door wetenschappelijke experts als zeer effectief en veilig beoordeeld en wordt geproduceerd onder de zeer strenge productievoorschriften voor diergeneesmiddelen. Immers, de geneeskrachtige werking van Colosan moet bij elke productiebatch gegarandeerd zijn!

Welke essentiële oliën bevat Colosan?

Chinese kaneelolie  (Oleum Cassiae): Kaneelolie is effectief bij gasvorming en kalmeert ook de maag, helpt bij diarree en een opgeblazen gevoel.

Anijsolie (Oleum Anisi): Anijsolie bevordert de spijsvertering en geeft verlichting bij buik- en darmkrampen en winderigheid.

Karwijzaadolie (Oleum Carvi): Karwijzaadolie ondersteunt een gezonde spijsvertering en is effectief bij winderigheid, pijn en krampen in de maag en darmen. Ook draagt karwijzaadolie bij aan een goede functie van de maag en darmen.

Venkelolie (Oleum Foeniculi): Venkelolie is een veelgebruikte olie bij spijsverteringsproblemen. Zo werkt het doeltreffend bij een opgeblazen gevoel, winderigheid, constipatie en pijn en krampen in de buik en darmen.

Kamilleolie (Oleum Cinnamomi cassiae): Kamilleolie heeft een reinigend en kalmerend effect op het maagdarmstelsel, vanwege het rustgevende effect op de slijmvliezen.

Gezwavelde lijnzaadolie (Oleum Lini Sulfurati): Gezwavelde lijnzaadolie heeft een gunstig effect op de spijsvertering en darmwerking

Levertraanolie (Oleum Jecoris): Levertraan bevat veel natuurlijke vitamine A en is onmisbaar voor het slijmvlies van het spijsverteringskanaal.

 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

VITALstyle

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top