, ,

VITALstyle Colosan

22,5037,50

Een product dat zeker niet mag ontbreken in je EHBO-kist is VITALstyle Colosan. VITALstyle Colosan is effectief bij koliek, werkt krampstillend en gasafdrijvend. Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 45 ml en 100 ml.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , ,

VITALstyle Colosan

Een product dat zeker niet mag ontbreken in je EHBO-kist is VITALstyle Colosan. Heb je het vermoeden dat je paard koliek heeft? Geef Colosan zodat je paard verlichting heeft en schakel je dierenarts in. De natuurlijke ingrediënten in Colosan hebben een brede werking op de gehele spijsvertering. Colosan gaat verkrampingen tegen in het maag- en darmkanaal en stopt extreme gistingsprocessen. VITALstyle Colosan is effectief bij koliek, werkt krampstillend en gas afdrijvend. Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 45 ml en 100 ml.

Hoe werkt VITALstyle Colosan?

De natuurlijke werkzame stoffen in Colosan beïnvloeden de spijsvertering op vele manieren. Zo verhelpen de essentiële oliën maagklachten. Ook remmen de sterk geconcentreerde oliën de groei van gistingsbacteriën en gistingschimmel af. Hierdoor stopt ongecontroleerde en gistende activiteit in de maag en darmen snel. Daarnaast hebben essentiële oliën een positieve invloed op de lever- en gal activiteit. Na het toedienen van Colosan heeft een paard vaak dorst,  geef je paard de mogelijkheid om (liefst lauw) water te drinken. Colosan is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen. Wist je dat je na de toediening van Colosan de darmen extra kunt ondersteunen met DarmBalans? Na koliek is de weerstand van je paard lager dan normaal. Ook stress heeft invloed op de weerstand.

Gebruiksaanwijzing

  1. Eenmalig 1 dosering aan de binnenkant van de wang.
  2. Geef je paard na toediening de gelegenheid geven tot drinken van, bij voorkeur, lauw water.
  3. Eenmalige behandeling is vaak voldoende. Als het nodig is kan de behandeling na 30 minuten tot 2 uur worden herhaald.

Geregistreerd diergeneesmiddel

Colosan is het enige geregistreerde diergeneesmiddel, goedgekeurd om toe te passen bij gasophoping in de darm en bij storingen in het maagdarmkanaal zoals verstopping, koliek en trommelzucht. Een registratie als diergeneesmiddel geeft de consument de zekerheid dat het voor deze aandoeningen uitgebreid op werkzaamheid en veiligheid onderzocht is! Colosan is door wetenschappelijke experts als zeer effectief en veilig beoordeeld en wordt geproduceerd onder de zeer strenge productievoorschriften voor diergeneesmiddelen. Immers, de geneeskrachtige werking van Colosan moet bij elke productiebatch gegarandeerd zijn!

Welke essentiële oliën bevat Colosan?

  • Chinese kaneelolie  (Oleum Cassiae): Kaneelolie is effectief bij gasvorming en kalmeert ook de maag, helpt bij diarree en een opgeblazen gevoel.
  • Anijsolie (Oleum Anisi): Anijsolie bevordert de spijsvertering en geeft verlichting bij buik- en darmkrampen en winderigheid.
  • Karwijzaadolie (Oleum Carvi): Karwijzaadolie ondersteunt een gezonde spijsvertering en is effectief bij winderigheid, pijn en krampen in de maag en darmen. Ook draagt karwijzaadolie bij aan een goede functie van de maag en darmen.
  • Venkelolie (Oleum Foeniculi): Venkelolie is een veelgebruikte olie bij spijsverteringsproblemen. Zo werkt het doeltreffend bij een opgeblazen gevoel, winderigheid, constipatie en pijn en krampen in de buik en darmen.
  • Kamilleolie (Oleum Cinnamomi cassiae): Kamilleolie heeft een reinigend en kalmerend effect op het maagdarmstelsel, vanwege het rustgevende effect op de slijmvliezen.
  • Gezwavelde lijnzaadolie (Oleum Lini Sulfurati): Gezwavelde lijnzaadolie heeft een gunstig effect op de spijsvertering en darmwerking
  • Levertraanolie (Oleum Jecoris): Levertraan bevat veel natuurlijke vitamine A en is onmisbaar voor het slijmvlies van het spijsverteringskanaal.

 

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Merk

VITALstyle

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top