WK IJslandse Paarden 2023

WK IJslandse Paarden 2023

Wat was het fantastisch! Wij hebben een geweldige week gehad, heel veel mensen mogen informeren over de Hay Playbag, over de Happy Skin en Happy Belly en nog een aantal leuke nieuwe producten gevonden voor in onze eigen webshop. 

De Agnes van Fager is de eerste die al zichtbaar is. Maar er komt meer aan.. Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief. 

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang jij onze digitale Nieuwsbrief al? Daarin vind je het laatste nieuws rondom het WK. Maar ook leuke aanbiedingen en informatie over events waar wij heen gaan of die wij organiseren? Maar ook interessante blogs die wij schrijven over paardenwelzijn,  zomereczeem, zadels. Deze Nieuwsbrief mag je eigenlijk niet missen. Klik hier om je in te schrijven, je ontvangt 10% korting op je eerste online bestelling en een interessant E-Book van Horse Originals. 

WK Specials 2023 ......

Happy skin wk-pakket
Happy Skin WK Pakket, deze aanbieding is ook in de stand op WK in Oirschot
Isknapar Rijlegging Eve Actie
Cora - Merel en Jantine zijn fans. Vandaar deze LEUKE aanbieding.
Hay Playbag slowfeeder
Hay Playbag voor happy horses! Ook te koop op het WK, Atorka stand 5
Gratis t-shirt bij het Catago FIR-Tech zadeldek Elegant

Alles over het WK in Oirschot

Wij delen graag de pagina van de organisatie zelf, daar vind je alles over het WK en een mooi filmpje van de WK in 2017… Do you feal nostalgic? Just wacht the after movie! 

Equipe Nederland

Inmiddels is het Nederlandse Equipe bekend. Daarover schrijft het NSIJP, deelnemers en hun paarden worden hier voorgesteld. Er is een loterij gestart waarvan de opbrengst gaat naar het WK Equipe. Wil jij nog loten aanschaffen, ze zijn ook via ons te bestellen