Workshop Hans van Dijk

Door: Yvonne van Dijk

Workshop Hans van Dijk, die gaat natuurlijk over zadels. Hans is een gediplomeerde zadelpasser met oog voor details. Past een zadel echt wel goed, zijn de kussens recht en gelijk gevuld. Is het zadel wel recht, zijn de singelstoten nog veilig, is de zadelboom niet getordeerd? Een fijn zadel is immers belangrijk voor de ruiter, maar vooral voor het welzijn van het paard. 

Ligt mijn zadel nog wel goed

Vraag jij je ook wel eens af of je zadel echt goed ligt? Weet je waar je op moet letten? En wanneer moet je een zadelmaker inschakelen? Hans van Dijk geeft tijdens de zadelworkshop antwoord op al jouw vragen.

Controle zadel

En wil je een gebruikt zadel aan- of verkopen? Na deze workshop kan je beoordelen of het zadel goed is. Of het past op je paard dat is een andere workshop. Om dat te laten zien hebben we ook paarden nodig. Die zijn er niet tijdens deze workshop, al krijg je wel tal van tips mee om dit ook al enigszins te kunnen beoordelen. 

Wie is Hans van Dijk

Hans is MFSC gediplomeerd zadelpasser en zadelmaker. De MSFC opleiding voldoet aan de kwaliteitscode voor beroepsonderwijs door de overheid opgesteld (geauditeerd en goedgekeurd door het CPION, het orgaan dat deze controles uitvoert) en is derhalve geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hij heeft een ruime ervaring met allerlei paarden rassen. Echter paarden met weinig schoft en een korte rug,  dat is zijn specialisatie. 

Interesse in deze workshop

Wil je ook leren te zien of je zadel nog wel past? Is het niet te smal of te breed geworden? Zijn de kussens nog gelijk? Kom dan naar de workshop!

  • Datum: Zaterdag 18 maart 09:30 – 13:00 uur
  • Plaats: Waardsedijk Oost 10-1 in Montfoort
  • Kosten € 25,00
  • Opgeven kan door te mailen naar klantenservice@atorka.nl

Bij minimaal 10 deelnemers gaat de workshop door. Benieuwd naar Hans zijn manier van werken? Download dan zijn gratis E-book

Zadelpasser
Zadel leasen voor je paard
Hans van Dijk zadelpasser

Meer blogs

Review Happy Belly Solid

Review Happy Belly Solid

Review uit Zwitserland Uit Zwitserland kregen wij onderstaand mailtje: Hallo Yvonne,Deze zomervakantie even bij jou langs geweest in Montfoort omdat ik al heleboel fijne produkten

Lees verder >