Aanvraagformulier kledingbox

Aanvraagformulier kledingbox

  • Welke broek past mij?
  • Kunnen jullie adviseren, hoe vallen de broeken?
  • Mag ik meer dan 1 jodhpurbroek bestellen?
  • En zo zijn er tal van vragen die wij die wij regelmatig krijgen.
Uiteraard helpen wij graag, wij kennen onze producten goed, meestal vinden wij wel een passende jodhpur broek. Maar wij zijn ook van het praktische, dus introduceren wij de kledingbox. Hiermee heb je de mogelijkheid om meerdere jodhpur rijbroeken in 1 keer te laten bezorgen. Het scheelt veel tijd, veel kosten en moeite. Uiteindelijk is niet iedereen in de gelegenheid om naar Atorka in Montfoort te komen. 

Hoe het werkt

Vul onderstaand aanvraag kledingbox formulier in. Wij sturen je via de mail een aantal opties aan de hand van het ingevulde formulier. Zijn dit jodhpur rijbroeken die je wel wilt passen? Dan horen we dit van je.
Je plaatst vervolgens een bestelling met deze broeken, je betaalt via Riverty, dan hoef je geen groot bedrag voor te schieten. 
We sturen maximaal 3 broeken op en binnen 10 dagen horen wij van je of er een broek bij zit waar je blij van wordt. De andere broeken komen op jouw kosten ( € 7,50) retour. De 10 dagen regeling is hierbij van toepassing, i.v.m. Riverty. Zij zijn erg strikt op gemaakt betaalafspraken. Zijn wij te laat met crediteren van je bestelling, omdat deze nog niet op tijd terug is, dan krijg jij een herinnering. De kledingbox moet vooral simpel zijn, gemak dient de mens tenslotte.

Nieuw de kledingbox

De kledingbox is nieuw bij Atorka, in eerste istantie wordt de box alleen gevuld met jodhpur rijbroeken. Je kan kiezen uit dames- of herenbroeken. Heb je vooraf nog vragen, bel ons dan het telefoonnummer is 0348446168.
Jodphurbroeken bij Atorka
Dames jodhpur rijbroek
Rijkleding voor de jeugd
Heren jodhpur rijbroek