Fager Bitten titanium

Fager Bitten

Fager Bitten

Fager bitten uit Zweden, een nieuwe productlijn bij Atorka Ruitersport. In eerste instantie hebben wij gekozen voor de Titanium lijn van Fager. Deze Fager bitten zijn door het gebruik van titanium erg licht van gewicht.

Review

Kirsten Valkenier schreef ons: Ik rijd mijn paard met de Fager MAX. De maten vallen vrij normaal voor zover ik het tot nu toe heb gezien. Ik heb een 11.5 en die wijkt niet af van mijn andere bitten. Wel opvallend is natuurlijk dat de bitten zo gigantisch dun en licht zijn. Dit vind ik zelf erg fijn. Eigenlijk is het enige wat ik er niet fijn aan de bitten vind, dat ik ze toch behoorlijk prijzig zijn. Maar ik ben er erg tevreden mee, dus ik vind het het ook wel waard.

Atorka Testcentrum

Atorka biedt de Fager bitten voorlopig ook aan in ons testcentrum. Je betaalt een borg van 50% + € 10,00 administratiekosten en je kan een bit naar keus een week testen. Vanaf 12 maart a.s. versturen wij de eerste testbitten.

Fager Bitten

Atorka levert alle Fager bitten, je vindt de complete collectie op www.fagerbits.com. Heb jij een bit gezien wat nog niet op onze website staat? Maar je wel wilt bestellen? Stuur dan een mailtje aan onze klantenservice. Levertijd is ca 5 werkdagen.

Wedstrijden

Uiteraard hebben wij ook geïnformeerd of de Titanium bitten gebruikt mogen worden op de wedstrijden. Het antwoord wat wij kregen was: “All the titaniums are competition legal”.

Fager Bitten

Translate »
Scroll naar top