Fager bit testen
Fager bitten
Welk Fager bit wil jij proberen
Fager testcentrum
Fager Sabina
IJslandse bitten
Carl bit Fager
Carl bit
Sabina enkel gebroken
Advies nodig?
Fager bitten

Fager bitten

Fager is een modern bitten merk, waar ze het ontwerpen van bitten naar een nieuw level brengen.

Deze lichtgewicht bitten worden met de hand gemaakt van hoogwaardig staal en titanium door de beste fabrikanten ter wereld. Elk ontwerp is zorgvuldig gemaakt , met het gevoelige paard in het achtehoofd. Met Fager vind je een oplossing om het comfort en de kwaliteiten van je paard te verbeteren.

De meeste bitten kun je testen. Lees meer over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten op de Fager test bitten pagina.

Fager Equestrian

Zomer 2021, wij hebben inmiddels de eerste Fager Equestrian producten binnen gekregen. Stijlvol én praktisch dat is wat ons opvalt aan deze kledinglijn. Vooral de rijlegging Loui is erg populair, maar ook Emma is er leuk. Wil je een lekker vest kijk dan eens naar Vera. 

Soort bit

Fager heeft een zeer uitgebreide lijn bitten. Denk hierbij aan diverse soorten watertrens bitjes, bustrens, D-trens, IJslandse kandare, pelham bitten, regelmatig wordt de Fager familie uitgebreid. De bitten van dit merk zijn in diverse maten verkrijgbaar. 

Fager fan? Wij leveren alles van Fager

Alle bitten van Fager en de producten van Fager Equestrian bestel je gemakkelijk online in de Atorka webshop. Kun je je favoriete Fager product niet vinden in onze webshop? Stuur dan een email aan onze Klantenservice en wij bestellen hem voor je.

Fager Testcentrum
Scroll naar top