Fager bitten testen

Door: Yvonne van Dijk

Fager bitten testen

Vraag voor de klantenservice?

Stuur dan een email of bel ons even, het nummer is 0348 446168.

Fager bitten testen

Kun je Fager bitten testen, die vraag krijgen wij vaak. In 2019 zijn er veel bitten getest, echter de werkwijze was onduidelijk.  Hieronder beschrijven wij zoals wij nu de testbitten gaan aanbieden. 

Welk bit wil je testen? Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Fager heeft een bitquiz gemaakt. Hierbij de link naar de bitquiz.  Is het bit van jouw keus niet op voorraad? Dan laten wij het met de eerste volgende levering meekomen. Houd dan rekening met een levertijd van ca. 14 dagen. 

Testen van een Fager bit

  • Het bit wat je wilt testen moet vooraf betaald worden.
  • Testen mag maximaal 1 week, je betaalt hiervoor € 20,00 + aankoopbedrag bit. 
  • Bevalt het bit niet, dan ontvang je een retourlabel, via postnl betaal je hiervoor € 6,50. Na ontvangst van het bit, krijg je een creditfactuur voor het bit. Het aankoopbedrag van het bit storten we terug. 
  • Laat uiterlijk op dag 7 weten of het bit bevalt. Heb je een nieuw Fager bit van ons ontvangen? Dan crediteren wij de € 20,00 en mag je het bit houden. 
  • Bevalt het bit en heb je een testbit ontvangen? Wij crediteren de € 20,00 voor de testweek en sturen een gratis retourlabel. Je ontvangt zonder extra kosten een nieuw bit. 
In het kort
Een testweek kost € 20,00 + het aankoopbedrag voor het bit. Bevalt het? Geef ons dan een seintje,  je ontvangt de € 20,00 retour.
Bevalt het niet? Dan krijg je een retour label, deze kost € 6,50. Na ontvangst van het bit, storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening. De totale kosten zijn dan € 26,50.
  
Vraag?
Heb jij nog een vraag? Dan even mailen naar de Atorka klantenservice. 

Meer blogs

Review Happy Belly Solid

Review Happy Belly Solid

Review uit Zwitserland Uit Zwitserland kregen wij onderstaand mailtje: Hallo Yvonne,Deze zomervakantie even bij jou langs geweest in Montfoort omdat ik al heleboel fijne produkten

Lees verder >