Addi Sokkennaalden

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Sokkennaalden zijn gemakkelijk voor het rondbreien van jouw IJslandse wol. Bijvoorbeeld voor manchetten van je trui of sokken. Addi sokkennaalden zijn lichtgewicht premium naalden. Elke naald heeft een punt voor basis breien en een punt voor kant breien. Verkrijgbaar in 23cm en met een dikte variërend van 6.00mm. Elke verpakking bevat 5 sokkennaalden.
SKU AD2017023-6.00 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Addi Sokkennaalden

Sokkennaalden zijn gemakkelijk voor het rondbreien van jouw IJslandse wol. Bijvoorbeeld voor manchetten van je trui of sokken.

Addi sokkennaalden zijn lichtgewicht premium naalden. Elke naald heeft een punt voor basis breien en een punt voor kant breien. Verkrijgbaar in 23cm en met een dikte variërend van 6.00mm. Elke verpakking bevat 5 sokkennaalden.

Addi

Addi is een Duits bedrijf en heeft ruim 200 jaar ervaring in het produceren van o.a. rondbreinaalden, gewone breinaalden, haaknaalden en heleboel andere handwerk gerelateerde artikelen.

Addi naalden zijn synoniem geworden voor hoge kwaliteit voor veel brei- en haakfans over de hele wereld

Extra informatie

Merk

Addi

Lengte

,

Maten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.