Bustrens Sweet Iron

34,95

Bustrens Sweet Iron dubbel gebroken bit met een anatomisch gevormd tussenstukje. Door contact met (lucht)vochtigheid ontwikkeld Sweet Iron oppervlakteroest. Dikte: 13mm. Ringen: 70mm.

Dit bit is vanaf half maart weer leverbaar.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 41006028 Categorieën: , , Tags: ,

Bustrens Sweet Iron

Bustrens Sweet Iron dubbel gebroken bit met een anatomisch gevormd tussenstukje. Dikte: 13mm. Ringen: 70mm. Van het merk Harry’s Horse.

Sweet Iron

Door contact met (lucht)vochtigheid ontwikkeld Sweet Iron oppervlakteroest. De zoete smaak van deze oppervlakteroest stimuleert op een natuurlijke manier de speekselaanmaak waardoor het bit beter wordt geaccepteerd. Het paard zal waarschijnlijk meer gaan schuimen. Doordat het Sweet Iron gedurende korte tijd is verhit, heeft het de mooie diepblauwe kleur verkregen. Het roestproces (oxidatie) verandert de blauwe kleur van de Sweet Iron-bitten in bruingrijs. Het materiaal kan bijdragen aan een betere communicatie tussen ruiter en paard.

Maten Bustrens Sweet Iron

Leverbaar in de maten 11,5 en 12,5 cm.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Bit maat

,

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top