Catago halster

21,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Een functioneel en sterk halster wat echt goed op maat te maken is. Daarnaast is het voorzien van Sympatex padding in hals en op de neus. Catago levert tevens mooie, sterke halstertouwen bij deze halsters. Let op: alleen nog verkrijgbaar in rood/zwart en rood/blauw.
SKU 4146 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Catago halster

Catago halster een prachtig en sterk halster van het merk Deense Catago. Let op de verbreding achter de oren, de druk wordt hierdoor  aangenaam verdeeld.  Deze verbreding is overigens verplaatsbaar maar ook te verwijderen. Een functioneel en sterk halster wat echt goed op maat te maken is. Daarnaast is het voorzien van Sympatex padding in hals en op de neus. Catago levert tevens mooie, sterke halstertouwen bij deze halsters.

Catago

Catago Equesterian is een Deens familiebedrijf van de familie Lausen. Het doel van Catago is om hoge kwaliteit producten te leveren met een maximaal comfort voor paard en ruiter. Catago streeft ernaar om paard en ruiter comfortabel en moeiteloos te laten presteren. Naast de geweldige paardendekens, zadeldekjes en hoofdstellen biedt Catago natuurlijk ook de inmiddels beroemde FIR-TECH collectie voor paard en mens aan.

Extra informatie

Kleur

,

Merk

Catago

Maten

, ,

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.