Eques black IJslands bit kort

174,00

Het Eques black IJslands bit kort is een dubbel gebroken IJslands bit met een koper tussenstuk. Ook heeft het bit korte en zwart gelakte scharen.

De korte scharen bieden een minimaal hefboomeffect. Dit vermindert de druk op het gehemelte. Het middenstuk is gemaakt van koper wat zorgt voor een ‘warme’ smaak voor het paard. De scharen hebben een lengte van 4cm en de dikte van het bit is 10mm. De ketting verdeelt de druk over de nek, de mond en de kaak.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: EL-0020 Categorie: Tags: , ,

Eques black IJslands bit kort

Het Eques black IJslands bit kort is een dubbel gebroken IJslands bit met een koper tussenstuk. Ook heeft het bit korte en zwart gelakte scharen. Het bit is gemaakt van rvs materiaal. De korte scharen bieden een minimaal hefboomeffect. Dit vermindert de druk op het gehemelte. Door de matzwarte lak heeft het bit een elegante uitstraling. Het middenstuk is gemaakt van koper wat zorgt voor een ‘warme’ smaak voor het paard. De scharen hebben een lengte van 4cm en de dikte van het bit is 10mm. De ketting verdeelt de druk.

Kenmerken Eques black IJslands bit

  • Dubbel gebroken bit
  • RVS
  • Elegante uitstraling
  • Minimaal hefboomeffect

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels.

Bit maat

, ,

Merk

Eques

Scroll naar top