HG B’Seen hoofdlampje

10,00

HG B’Seen hoofdlampje zorgt er voor dat je alles kunt zien in het donker. Het fijne aan een hoofdlamp is dat je je handen vrij hebt, wat natuurlijk ideaal is bij het uitmesten of voeren van  je paard.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 15957 Categorie: Tags: , ,

HG B’Seen hoofdlampje

HG B’Seen hooffdlampje zorgt er voor dat je alles kunt zien in het donker. Het fijne aan een hoofdlamp is dat je je handen vrij hebt, wat natuurlijk ideaal is bij het uitmesten of voeren van  je paard.

De hoofdlamp wordt geleverd zonder batterij. Het is gemaakt van elastaan en plastic. Deze hoofdlamp bevat 2 elastieken banden die allebei verstelbaar zijn, voor een perfecte pasvorm.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Liever op een ander tijdstip langskomen? Maak dan een afspraak. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Andere suggesties…

Scroll naar top