HG Hooi feeder bal

49,50

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Een duurzaam en handig product deze hooi feeder bal. En de bal is inmiddels getest door Ganti van Dayenne, hij heeft er een hoop lol mee te zien in de filmpje!

Beschrijving

HG Hooi feeder bal

Nieuw is de HG hooi feeder bal, een handig product nu de paarden weer meer op stal komen.  Het  zorgt voor verlenging van de voertijd, de paarden moeten extra moeite doen om aan het ruwvoer te komen. Bij ons op stal worden vergelijkbare ballen met veel plezier gebruikt. Langzamer eten zorgt er ook voor dat de paarden minder lang staan te wachten op hun volgende voerbeurt, het voorkomt vervelening op stal.  Er kan ca. 3 kilo ruwvoer in de bal.

LET OP! Het deksel van de bal altijd goed aandraaien, als het deksel los raakt dan kan een kleine hoef in deze opening vast komen te zitten.

Details hooi feeder bal

De hooi feeder is speciaal geschikt voor gebruik in stal maar ook voor in de wei

• 19 openingen van 70 mm zorgen voor voldoende voedselvoorziening

• Van duurzaam UV-bestendig kunststof

• Goed voor maximaal 3 kg hooi

• formaat 37 cm diameter

• 1.7 kg leeg gewicht

Voor vele paardeneigenaren is het een uitdaging om de opnametijd te verlengen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden denk bijvoorbeeld ook aan een slowfeeder. Hier vind je ons volledige aanbod aan slowfeeders.

Deze bal is inmiddels getest door Ganti van Dayenne, hij heeft er een hoop lol mee te zien in de filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=4Pdwhg1rNrA

Extra informatie

Merk

Horse Guard

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.