Hilton Herbs Hoof & Health

50,50

Onderzoek heeft aangetoond dat een goede voeding de meest belangrijke factor is bij de ontwikkeling van stevige, gezonde hoeven en een goede, algemene gezondheid. Hilton Herbs Hoof & Health bevat verschillende soorten puur zeewier en rozenbottels en is daarmee een rijk voedingssupplement vol mineralen als iodine, zwavel en ijzer.

Beschikbaar via nabestelling

Als u dit product koopt, zult u 51 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 60190 Categorieën: , , Tag:

Hilton Herbs Hoof & Health

Hilton Herbs Hoof & Health is samengesteld uit kruiden die de groei van sterke, gezonde hoeven en de algemene gezondheid helpen ondersteunen. Dit product is geschikt voor paarden, pony’s en ezels. De  speciaal samengestelde mix van vitale voedingsstoffen voor paarden ter ondersteuning van:

– een gezonde hoefgroei

– een goede huid- en vachtkwaliteit en een diepe vachtkleur

– een optimale algemene gezondheid

– de ontwikkeling tijdens het opgroeien

Onderzoek

Onderzoek heeft aangetoond dat een goede voeding de meest belangrijke factor is bij de ontwikkeling van stevige, gezonde hoeven en een goede, algemene gezondheid. Hilton Herbs Hoof & Health bevat verschillende soorten puur zeewier en rozenbottels en is daarmee een rijk voedingssupplement vol mineralen als iodine, zwavel, ijzer, calcium, koper, magnesium en selenium. Ook is Hoof & Health voor je paard een bron van aminozuren en vitamines zoals bètacaroteen, vitamine B1, B2, B12, C, D en E.

Ingrediënten: Kelp, Rozenbottel, verkalkt zeewier, blaaswier.

Dosering

Stokmaat:

Tot 128cm – Dagelijks 1 schepje

128-148cm – Dagelijks 2 schepjes

148-158 cm – Dagelijks 3 schepjes

158-168 cm – Dagelijks 4 schepjes

168 cm en groter – Dagelijks 4 – 5 schepjes

De aanbevolen dosering bij voorkeur over twee maaltijden per dag verspreiden. Een 4 kg verpakking is voor een paard van gemiddelde grootte voldoende voor ongeveer 4 maanden, uitgaande van de aanbevolen dosering van 2 maatschepjes van 15 ml per dag.

Tip van de hoefsmid

Houd in gedachten dat hoeven gewoonlijk ongeveer 1 centimeter per maand groeien. Een gezonde hoefgroei kost dus tijd. En heeft je paard toch last brokkelhoeven? Kijk dan eens naar de producten CDvet Hoefolie en hoefbevochtigers. Of vraag je hoefverzorger/hoefsmid om advies.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Hilton Herbs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top