Cadeaubon Atorka

10,00100,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De bon is een jaar geldig en te gebruiken in de webshop of in de showroom in Linschoten. Ook kun je de bon inleveren in de stand op de evenementen waar wij staan. De bonnen zijn niet in te leveren tegen contanten. Het is zowel mogelijk om de bon per mail als per post te ontvangen. Bestel je in de maand december een cadeaubon, dan maak je kans op een geweldige prijs. Denk hierbij aan een dekking van een IJslandse hengst of toegangskaarten voor hetWK of….. meer over deze geweldige december actie lees je hier.

Beschrijving

Cadeaubon Atorka

Cadeaubon Atorka, voor als je iemand wilt verrassen en je weet niet goed weet welk cadeau te geven. Kies je dat leuke hoofdstel of een zak paardensnoepjes of… Eigenlijk weet je het niet, misschien is een cadeaubon dan dé oplossing. Atorka is er voor alle liefhebbers van IJslandse paarden en zoveel meer. Cadeautips in overvloed, maar met een cadeaubon zit je altijd goed. Ook leuk als prijs voor op een wedstrijd, tijdens een evenement of als bedankje.

Opties Cadeaubon Atorka

Cadeaubonnen zijn te bestellen voor een bedrag naar keuze vanaf € 10,00. Wil je een ander bedrag? Kies dan voor meerdere cadeaubonnen of mail ons even! De bon is een jaar geldig en te gebruiken in de webshop of in de showroom in Linschoten. Ook kun je de bon inleveren in de stand op de evenementen waar wij staan. De bonnen zijn niet in te leveren tegen contanten. Het is zowel mogelijk om de bon per mail als per post te ontvangen. Heb je de bon snel nodig en wil je hem online ontvangen? Geef dit dan aan bij de bestelling of mail onze klantenservice.

Extra informatie

Cadeaubon waarde

, , , ,

Merk

Atorka

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.