Hrimnir Bandana

9,00

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Deze Hrimnir Bandana is een echtt multitalent. De bandana kan op verschillende manieren gebruikt worden en kan je beschermen tegen zon, kou, wind, vocht, insecten of stof. De Hrimnir Bandana past zowel bij kinderen als bij volwassenen en past gemakkelijk onder een rijhelm.

Beschrijving

Hrimnir Bandana

Deze Hrimnir Bandana is een echt multitalent. De bandana kan namelijk op verschillende manieren gebruikt worden. Dit handige sjaaltje kan je beschermen tegen zon, kou, wind, vocht, insecten of stof. Deze bandana is zeer comfortabel om te dragen in veel verschillende omstandigheden. De Hrimnir Bandana is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Hij past bovendien gemakkelijk onder een rijhelm!

Details Hrimnir Bandana

  • Gemaakt van 100% polyester;
  • Multifunctioneel hoofddeksel;
  • One size fits all;
  • Beschermt tegen zonneschijn, kou, wind, vocht, insecten, stof;
  • Machine-wasbaar op 40 ° C.

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.
Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts. Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.