Kerstboom Jolatre

10,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Kerstboom Jolatre. Deze prachtige kerstdecoratie is gemaakt door De Lasergravin en uiteraard is het IJslandse paard weer vertegenwoordigd.

Beschrijving

Kerstboom Jolatre

Ook dit jaar hebben wij weer diverse originele Kerstversieringen in onze shop. Geweldige Kerstornamenten met IJslandse paarden als thema.

Dit jaar hebben we, naast de Kerst Raamdecoratie Jolahestur, ook de Kerstboom Jolatre. Deze prachtige kerstdecoratie is gemaakt door De Lasergravin. Uiteraard is het IJslandse paard ook hierop vertegenwoordigd.. Verkrijgbaar in blank hout. Leuk om neer te zetten in de vensterbank en echt apart. De Jolatre is ca. 23 cm hoog en onderin ca. 17 cm. breed.

De Lasergravin

De Lasergravin is een creatief jong bedrijf en zij zijn bedreven in het snijden en graveren met de lasersnijmachine. Zij ontwerpen en produceren eigen producten. Ook laten we graag andermans ideeën werkelijkheid worden door te ondersteunen met ontwerp en/of productie. 

Atorka werkt al enige jaren samen met De Lasergravin. Altijd tot volle tevredenheid van onze klanten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.