, , ,

Kopstukonderlegger Gel

8,95

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Kopstukonderlegger Gel

Kopstukonderlegger Gel is een nieuwe onderlegger in het assortiment. Dit product bevestig je aan het kopstuk en zorgt voor een betere drukverdeling. Het beschermt de huid en de onderliggende weefsels.

Gebruik kopstukonderlegger Gel

De nek van het paard is erg gevoelig en kwetsbaar. Tijdens het gebruik van een hoofdstel en halster kan hier veel druk op komen te staan. Vooral bij hoofdstellen van fijn, dun leer kan dit schade veroorzaken. Het paard kan de druk als vervelend ervaren, wat zich zal uiten tijdens het rijden en in de omgang. De kopstukonderlegger met gel bevestig je eenvoudig met klittenband aan het kopstuk. Door de gelvulling past de onderlegger zich aan en zal het de druk beter verdelen.

Andere kopstukonderlegger

Een andere fijne drukverdeler is de FIR-Tech hoofdstelonderlegger. Dit product heeft als voordeel dat er keramische deeltjes in het materiaal zijn verwerkt. Deze weerkaatsen de lichaamswarmte. Dit leidt tot meer ontspanning en een betere doorbloeding. Een ander voordeel is dat deze drukverdeler lichtgewicht is en snel droogt. De kopstukonderlegger Gel neemt wat meer vocht op, wat een nadeel kan zijn bij regen of wanneer het paard gaat zweten.

Karlslund combinatie Collectie

Karlslund heeft nu iets unieks bedacht: de mogelijkheid om verschillende losse onderdelen van een hoofdstel met elkaar te kunnen combineren. Omdat je alle losse Karlslund frontriemen kopstukken en neusriemen kunt combineren, stel je zelf jouw eigen hoofdstel samen. Daardoor zijn jouw voorkeuren en persoonlijke smaak bepalend voor de samenstelling van het hoofdstel. Het is niet meer de fabrikant die bepaalt wat de combinatie is. Uniek is dat jij de samenstelling van het Karlslund hoofdstel zelf kiest en hierin ook variatie kan aanbrengen

Karlslund

Karlslund is een Deens merk wat een grote verscheidenheid aan zeer populaire producten levert voor IJslandse paarden. Zij hebben een geweldige collectie rijkleding. Denk hierbij aan jodhpur rijbroeken, schoenen, jassen, vesten, handschoenen en t-shirts. Daarnaast heeft dit merk ook fijne zadels, hoofdstellen en halsters voor IJslandse paarden. Uiteraard hebben zij ook veel zadel toebehoren zoals singels, beugels en beugelriemen. Bijzonder in de collectie is de grote collectie aan teugels in diverse kleuren en materialen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top