Wasmiddel leder en schapenvacht

14,95

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Wasmiddel leder en schapenvacht. Een speciaal reinigingsmiddel voor het wassen leder en schapenvacht. Dit wasmiddel heeft naast reinigende en grotendeels natuurlijke grondstoffen ook vetherstellende bestanddelen.
SKU 239078 Categorieën: , ,

Beschrijving

Wasmiddel leder en schapenvacht

Wasmiddel leder en schapenvacht. Een speciaal reinigingsmiddel voor het wassen van leer en schapenwol. Dit middel heeft naast reinigende en grotendeels natuurlijke grondstoffen ook vetherstellende bestanddelen. Dit voorkomt dat het leder uitdroogt en hard wordt. Het wasmiddel is onder meer zeer geschikt voor producten van schapenvacht, zoals bontjes en zadelonderleggers. Maar ook voor halsters bijvoorbeeld. Ook geschikt voor wasbaar leder, kleding met lederen details en rijbroeken. Lederen handschoenen en lederen bekleding kunnen ook met dit wasmiddel behandeld worden. Veel producten met wol en leer kun je niet zomaar wassen. Daarom is het belangrijk om hier een speciaal product voor te gebruiken. Altijd handig om in huis te hebben! De verpakking bevat 500ml.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten