Catago FIR-Tech trainingsdekje
Catago FIR-Tech trainingsdekje
Sale Atorka
Catago Mira
Catago Dual Pro deken
Catago Dual Pro deken
Catago jodhpurbroek Saga
Catago jodhpurbroek Saga
Catago FIR-Tech healingdeken
Catago FIR-Tech healingdeken

Catago Equestrian

Alle producten van Catago Equestrian zijn uitgevoerd met 1 doel; het creëren van producten van hoge kwaliteit met aandacht voor details die maximaal comfort bieden voor paard en ruiter. Zodat paard en ruiter optimaal kunnen presteren en zich comfortabel en moeiteloos kunnen kleden ongeacht de weersomstandigheden.

Catago Equestrian is daarom het go-to-merk geworden voor Olympische dressuuramazone Anna Kasprzak en wordt omarmd door veel ruiters uit verschillende disciplines en alle niveaus.

Catago is een Deens familiebedrijf, gerund door en eigendom van Pernille Lausen en haar broer Per Lausen. Pernille, afkomstig uit een paardensportfamilie, is van kinds af aan dressuurruiter en tegenwoordig een fervent fan van IJslandse paarden met een grote passie voor de natuur. Voor Catago Equestrian is de definitie van Scandinavische stijl en design: de combinatie van bescherming en kwaliteit, gecombineerd met innovatieve functionele materialen om zowel paard als ruiter maximaal comfort te bieden.

Het doel is continu om zowel functionaliteit als comfort te ontwikkelen met een strakke, moderne uitstraling en oogverblindende details.

Het Catago assortiment bij Atorka

Atorka heeft een ruim assortiment van Catago Equestrian. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreide collectie paardendekens zoals stal- fleece- en waterdichte outdoordekens. De Catago dual pro en Justin regendeken zijn 2 van onze populaire dekens. In onze shop vind je ook veel rijkleding van het Deense merk, oa. rijbroeken en vesten. En natuurlijk is Catago FIR-Tech een belangrijk onderdeel van ons assortiment. De FIR-Tech producten zijn op basis van keramische deeltjes en wij hebben ondere andere FIR-Tech zadeldekjes, FIR-Tech dekens, been- en nekbeschermers.

Catago Equestrian online bestellen?

Wil je een artikel van Catago online bestellen? Dat kan in onze webshop. Wil je iets uit de Catago collectie wat je niet in de shop kunt vinden? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail: klantenservice@atorka.nl en we regelen het voor je.

Catago banner