Catago Equestrian

Catago Equestrian is een Deens familiebedrijf, gerund door en eigendom van Pernille Lausen en haar broer Per Lausen. Pernille, afkomstig uit een paardensportfamilie, is van kinds af aan dressuurruiter en tegenwoordig een fervent fan van IJslandse paarden met een grote passie voor de natuur.

Voor Catago Equestrian is de definitie van Scandinavische stijl en design: de combinatie van bescherming en kwaliteit, gecombineerd met innovatieve functionele materialen om zowel paard als ruiter maximaal comfort te bieden.

Het doel is continu om zowel functionaliteit als comfort te ontwikkelen met een strakke, moderne uitstraling en oogverblindende details.

Alle producten van Catago Equestrian zijn uitgevoerd met 1 doel: het creëren van producten van hoge kwaliteit met aandacht voor details die maximaal comfort bieden voor paard en ruiter. Zodat paard en ruiter optimaal kunnen presteren en zich comfortabel en moeiteloos kunnen kleden ongeacht de weersomstandigheden.

Catago Equestrian is daarom het go-to-merk geworden voor Olympische dressuuramazone Anna Kasprzak en wordt omarmd door veel ruiters uit verschillende disciplines en alle niveaus.

Catago

Aanbevolen producten

Catago Dual Pro deken
Catago FIR-Tech healingdeken
Catago Hybrid Icelandic zadeldek
Catago FIR-TECH Elegant Neopreen Folkstone Grey

Catago Equestrian assortiment bij Atorka

Atorka heeft een ruim assortiment van Catago. We hebben bijvoorbeeld een goede collectie paardendekens zoals staldekens en waterdichte outdoordekens. Maar de FIR-Tech healing deken is ook een echte topper! Verder levert Catago mooie hoofdstellen, teugels, springschoenen, kleding en nog veel meer. 

Dekens

Wij hebben een goed assortiment dekens van Catago.
De Dual Pro, die bij koud weer te combineren is met een 300 grams liner, en natuurlijk de Justin regendeken zijn twee van onze meest populaire dekens. Maar ook de Endurance is een fijne waterdichte deken.  

Sjabrakken en zadeldekjes

Wij hebben een uitgebreid assortiment zadeldekjes van Catago. Dit vanwege de goede kwaliteit en keuze in kleuren.
Het Classic IJslander zadeldek  is daar een goed voorbeeld van. Maar natuurlijk ook de Diamond, die verkrijgbaar is in diverse mooie kleuren, is erg populair.Nieuw zijn de zogenaamde Hybrid dekjes. De Hybrid lijn van Catago maakt gebruikt van ‘Graphene’, dit zit aan de binnenkant van het dekje. Dit zorgt voor een optimale temperatuur regulering, (dus voert warmte af bij te heet en houdt warmte vast als het te koud is) het is anti statisch, heel licht en zorgt ervoor dat de vorm erin blijft.

De buitenkant voelt een beetje aan als mesh en trekt daardoor denken wij ook niet veel vuil aan. De binnenkant is juist weer super zacht (en een gezellig printje!) Het mesh-kanaal langs de wervelkolom zorgt voor extra ventilatie

Rijkleding

In onze shop vind je ook rijkleding van dit Deense merk. Zo hebben we de populaire softshell jodphurbroek Solrun een ideale jodphur rijbroek voor de winter.

FIR-Tech

FIR-Tech is een erg belangrijk onderdeel van ons assortiment.
De FIR-Tech producten zijn op ontwikkeld door keramische deeltjes door de stof te weven. Deze keramisch deeltjes reflecteren de warmte en hebben hierdoor een positieve invloed op de opwarming van de spiergroepen en zorgen voor een sneller herstel. 

Wij hebben onder andere FIR-Tech zadeldekjes, FIR-Tech dekens en FIR-Tech nekbeschermers.

FIR-Tech voor de mens leveren wij ook! Ook mensen hebben vaak enorme baat bij de werking van de keramische deeltjes. Denk hierbij aan blessures aan de pols, elleboog, nek, knie en enkel. Diverse klanten van ons zijn erg geholpen met de producten van FIR-Tech Human.
Wil je meer weten over FIR-Tech? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij kunnen je veel vertellen.

Catago online bestellen

Wil je een artikel van Catago online bestellen? Dat kan in onze webshop. Wil je iets uit de Catago collectie wat je niet in de shop kunt vinden? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Dit kan per telefoon 0348 446168 of via de mail: klantenservice@atorka.nl en we regelen het voor je.

Catago bekijken

Als je de producten van Catago eens wilt komen bekijken in onze shop, neem dan contact met ons op via klantenservice@atorka.nl  of bel +31348-446168. Dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen en te adviseren.